Jó volt a mai étkezés?
50 gramm dió, 75 gramm kolesgolyo, 50 gramm parmezan, 100 g sonka. Ennyi az egész napi kajam. ez még mindig nagyon sok?
170 cm/58 kg
Nem tudom, milyen körökben forogsz, én úgy tudtam, a férfiak inkább a normális kinézetű nőkre buknak, nem a csontosakra. Természetesen van, akinek csontváz kell s van, aki a kövéret szereti, elég sokféle ízlés van. De egy normális, akár némi esztétikus hájpárnácskával, akár finoman izmozott testtel rendelkező nő bizonyára sokaknak bejön. De a vékonyak (de még nem teljesen csontosak) is, akiken se háj, se izom, pálcika végtagok, valamiért nőknél elfogadható ez a szerencsétlen összetétel.
Szóval nem hiszem, hogy a férfiak ízlése a modern betegesen vékony modellkinézethez igazodna, inkább a nőket vonzza az.
Bull-kamu-shit.
Persze, nőktől én is ezt hallom, hogy a normális, természetes lányok nem kellenek manapság.
Pasiktól azt hallom, hogy ha nincs slusszkulcsuk akkor nem álltok szóba velük. Én is megkaptam már ezt, 24 évesen miért nincsen autóm meg normális több kilós fizetésem. Azért, mert most fejezem be az egyetemet de speciel én valamiért tudom kezelni, hogy ezt egy hülye pit-sa várta el, és nem ő testesítette meg az egész női nemet.
Így szerintem, akár lassan mindkét nem képviselői elmehetnek egy sarokba és elvégezhetik az önelemezgetést és megtalálhatnák a hibákat - ezúttal saját magukban.
Én is megtettem ezt, hasznosabb mint másokra mutogatni.
Félreértés ne essék. Nem a pasik miatt csinálom. Be kell vallanom, hogy nekem is ez tetszik. Valahogy ilyen az ízlésem.
Voltam én már nem egyszer, huzamos ideig a magasságom mellé 48 kiló, de egy hormonkezelés miatt már évek óta küzdök, és nem tudom leadni a felesleget. De most betelt a pohár, addig nem adom fel, amig ujra szép nem leszek. :)
Őő.. de hát.. valószínűleg most is szép vagy.
Én teljesen osztom az előző válaszoló véleményét, csak annyival bővíteném ki - nem a leendő partner mellett nem leszel elégedett, rossz szemlélet mellett magadnak sem fogsz tetszeni..
Hát,jól esik,hogy látatlanban megdicsersz. :) kár,hogy nincs igy. Egy undorító hajas balna vagyok, úgyhogy nem erdemlem meg a szép jelzőt. De remélem hamarosan normalisabban fogok végre kinézni. :)
Köszi a tanácsokat mindenkinek. :)
Kérdező, pár napja még ezt írtad, amellett, hogy azért fogysz, mert manapság a véznaság a menő:
"Az alakom formájával semmi baj nincs. Nagyon vonzó,egészséges sportos testem van"
Most akkor mi van?
Egyébként én ilyen számokkal tömegnövelnék, nem árt, ha az emberen van egy kis plusz esztétikus izom :D Oké, ez testalkat kérdése is, 170 centihez 58 kiló már kezdhet jól kinézni, de valószínűleg nem árt még egy kis izomnövelés, persze ez ízlés dolga :)
Hát ez nagyon egyszerű kedves utolsó.
Mindenki azzal jött itt az oldalon, hogy az etalon az a sportos illetőelg a duci test. Én erre reflektálva mondtam a téneyegek, miszerint ezek alapján nekem vonzó, ducika testem van.
Az, hogy ez a társadalom (szerintem) nagy részének nem tetszik, és nekem sem, az egy másik tény.
Ezezk nem ellentmondásban, hanem párhuzamban állnak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!