Jó volt a mai étkezés?
50 gramm dió, 75 gramm kolesgolyo, 50 gramm parmezan, 100 g sonka. Ennyi az egész napi kajam. ez még mindig nagyon sok?
170 cm/58 kg
Tegnapi 20:34-es újra
Az hogy a válaszadók mennyire "supertestu"-ek nem oszt nem szoroz, ha van némi tudásuk az egészséges táplálkozás témakörében. Én 4 éve foglalkozom edzéssel hobbiszinten (igen, izmos vagyok, nem, nem töltök fel képet), nem egy könyvet olvastam étkezéssel kapcsolatban, és még így is csak egy részét látom át a témának. Az ez idő alatt összeszedett tudás viszont arra bőven elég, hogy meg tudjam állapítani egy étkezésről hogy szar-e. Ne fogyás legyen a cél, hanem alakformálás.
Az alakom formájával semmi baj nincs. Nagyon vonzó,egészséges sportos testem van ( gyerekkorom óta edzek ugyanis)= de manapság nem ez kell úgy látom. Ezért akarok olyanra fogyni,ami manapság bejon.
Aki meg duci,az meg nem egészséges,hanem egyszerűen zsíros, és ne ossza itt az észt. Köszi!
Más szempontból pont az az egyetlen jó út, ha elmegy az ember esze (ahelyett hogy 'helyre billenne').
Most nem koplalással kapcsolatban, hanem egyébként.
"Az alakom formájával semmi baj nincs. Nagyon vonzó,egészséges sportos testem van ( gyerekkorom óta edzek ugyanis)"
20:34 ismét, utoljára:
Az általad megadott magasság/súly arány alapján még akár el is hiszem, és jelezném, hogy ezt a "fogyjunk le mert az jön be srácoknak" trendet felejtsd el. Persze azt csinálsz amit akarsz, ki vagyok hogy megmondjam, de hidd el, hogy egy egészséges, sportos testalkat MINDIG vonzóbb lesz a lefogyott vékonynál meg ducinál, pont.
Nem egyedül gondolom így.
A mai kajámról is kérnék véleményt:
kb- 900-1000 kalóra:
egy alma, egy fél sárgadinnye, 100 g mandula (nyers, sótlan), saláta 100 g csirkemellel grillezve, 75 g kölesgolyó.
Szerintetek ez nagyon hizlaló???
Amugy azért vagyok igy kétségbeesve, mert hiába diétázom és járok futni minden reggel, egy dekát nem fogyok..az eszem megáll...
Mivel nagy kalóriadeficited kell legyen, nem hizlaló. A fehérje és a zsír szolidan megvan, az ételekkel nincs bajom, csak kevés.
Neked már necces fogyni, mert nem vagy túlsúlyos, persze jelentős kalóriadeficitben azért kellene a természeti törvények alapján.
Bullshit.
Téged is észrevesznek, csak valószínűleg te ezt nem veszed / nem akarod észrevenni.
+ azokat a férfiakat sem akarod észrevenni akiknek tetszel. Akkor meg különben is, minek forogjunk utánad/utánatok, gyakorlatilag majdnem teljesen mindegy. Beszélni úgysem lehet veletek, virítotok mint réti virágok, mondjuk ez is valami.
De - ha meg valaki megszólít, akkor már hülye nyomulós pasik.
Ha valaki megfog, akkor hülye bunkó (mondjuk ez legalább jogos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!