Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgást ajánlanátok...

Milyen mozgást ajánlanátok nekem a helyes étkezés mellett?

Figyelt kérdés

Sajnos be vagyok korlátolva a saját szobámba mozgás szintjén, úgyhogy valahogy itthon kéne megoldani a tornázást.

173 cm és kb 66-67 kg vagyok

És szeretnék egy kicsit fogyni és formásodni.

Annyi videót kerestem már, de egyik sem tetszik, mert vagy unalmas az egész, vagy olyan tempójú, hogy kiköpöm a belem. Mit tanácsoltok? :/

Előre is köszi!

18/L

2015. máj. 3. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

De hát tele a youtube mindenfélével, csak találsz valamit.

Én a power walkingot szeretem, mert gyalogolni szeretek leginkább. Néha pedig súlyzózom, ami nem érdekfeszítő, de azért annyira nem unalmas. De Tatarek Rezső videóin is elvagyok (ez pont nem youtube, hanem tatarekrezso.hu), egyszerű, de sokszor az én lusta edzetlen fajtámnak már kemény, viszont 10 perc, azt többnyire még sikerül is végigvinni (lábból nem, elsőre napig izomlázam volt. ez nem 8 órás teljesítménytúra a hegyen, az laza :D fura dolgok ezek).

A fittnessblender.com-on a keresőben megadhatsz feltételeket, mire edzel, milyen eszközzel, ugrálós vagy szolid kell, időtartam... Annyira nem izgalmasak a fehér háttér előtt, de nem szórakozásból van s ha az ember odateszi magát, az sokunknak nem unalmas.

2015. máj. 3. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha hozzá tudsz jutni, Bíró Icának van egy fantasztikus DVD-je. Két részből áll, az egyik a kungfura, a másik a hastáncra épül. Nem a klasszikus ugrálós, inkább lassú mozdulatok, de keményen megmozgatja az izmokat.
2015. máj. 3. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezeket csinálom + odafigyelek arra, hogy mit eszem, 10 kiló lement. :) Itt van nagyon sokféle erősítő, kardió, HIIT videó, plusz cikkek, receptek... szerintem nagyon hasznos. :)

17/L

2015. máj. 3. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek :)

A power walking alapján találtam meg a youtubeon: jessicasmithtv

Nekem tetszik :)

2015. máj. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!