Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha felhagyok a nassolni...

Ha felhagyok a nassolni valókkal és sokkal több vizet iszom, az menniben segít?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint nagyon sok nassolni valót eszek,ami heti 5-6 zacskó chipset jelent és azt,hogy folyamatosan valami ennivalót keresek,akkor is,ha nem vagyok éhes. Kevés vizet iszom,mert utálom azt az érzést,amikor a gyomromban lötyög a folyadék. De megvan a jó szokásom,hogy reggel és este az első és az utolsó dolgom egy jó nagy pohár víz.

Sportolok is,sokat biciklizem,itthon csinálok gyakorlatokat és néha edzőterembe is elmegyek a párommal.

Tudnátok tanácsot adni,akár privátban is?

167cm 49kg 18/L

A problémám,hogy már nem olyan szép lapos a hasam,mint eddig. Inkább pufinak mondanám és iperedtem derékra is. Egészségesebb életmódra szeretnék térni,mielőtt elindulok a lejtőn.

2015. máj. 12. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Az egészséges életmód jó dolog. Azt viszont nem tanácsolom, hogy ennél is kisebb legyen a súlyod... Lehet, hogy így is van egy csöpp háj a hasadon, esetleg puffadsz vagy azt a fura tinitrendet követed, hogy elvárják, hogy ugyanolyan lapos maradjon evés-ivás után a has... Nem ismerlek, nem tudom. De a számok alapján vékony vagy. Valószínűleg nem ártana egy kis izom. De nem látlak, így azért nehéz.

A nassolási kényszer tényleg nem jó, ha meg tudod csinálni, hogy nem nassolsz, az igencsak tiszteletreméltó dolog, nem könnyű a megszokással és a vágyakkal harcolni...

Vízre szükség van, ha túl keveset ittál eddig, akkor mindenképpen jó lesz, egészségesebb úgy.

Az éhség nélküli nassolási vágyat ismerem, ha tényleg nem akarok igazából enni, akkor nekem sokszor a tea is jó (mindig üresen iszom), íze van, élmény. Ez a zöldségekre és a gyümölcsökre is áll. A ropogós dolgok vonzanak, az étkezésembe jobb, ha direkt beépítek ropogós ételeket, akkor talán nem repülök rá a mogyoróra... Lehet, hogy Neked sem fognak ártani ilyesmik, a sima chips -> víz váltásban én nem bíznék, nekem óriási hiányérzetem lenne.

2015. máj. 12. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:

A nasizással folyamatosan dolgoztatod a gyomrodat, ami elvileg úgy kellene működjön, hogy pihen is (2 étkezés között).

A nasizással (burgonya) folyton nyomod fel a vércukor és inzulinszintedet, amik elvileg úgy lettek kitalálva, hogy egyenletesek-alacsonyak legyenek (az inzu. alacsony)

Ezekkel az emésztésedet, a tested működését, a hormonális rendszeredet károsítod, tehát azért változtathatnál, hogy megmaradj fiatalosnak, egészségesnek. Megfelelő maradjon az emésztésed, ne puffadj, ne zsírosodj, ne legyél beteg (rákos, petefészek cisztás, inzulinrezisztens stb. krónikus cukorbeteg és hasonlók)

2015. máj. 12. 07:58
 3/4 anonim válasza:
Én is ennyi cm vagyok és 60 kg, de egyáltalán nem vagyok kövér. Nagyon vékony lehetsz! Semmiképp ne fogyj, a chips egészségtelen , inkább próbálj akkor mondjuk diákcsemegét nassolni. én azt találtam ki az állandó evés kényszerre, h rágózok. arra nem kívánom az egyéb ízeket. és mégis rágcsálok vmit.
2015. máj. 12. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm,minddgyik válasz nagyon hasznos volt valamilyen szempontból!

NEM szeretnék fogyni,tudom,hogy vékony vagyok. A hasamat is pufinak írom le,szóval lehet,hogy csak az egészségtelen ételektől puffadok nem igaz?

reggel lapos a hasam,ha nekiállok enni,már pufi és úgy marad egész napra.

Köszönöm a tanácsokat. Megpróbálom helyettesíteni a nassolnivalót de minimum,hogy vissza veszek a menniségből.

A több víz ivása is csökkenti az étvágyat?

2015. máj. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!