Van valami olyan nassolni való, ami nem hizlal tulságosan?
Tehát, ami jobb mintha chipset, meg csokis kekszet, meg csokit ennék :)
Van ilyen? Én azt halottam, hogy a bake rolls alig hizlal...
Esetleg puffasztott rizs/buza ?
Pattogatott kukorica. A lehető legjobb, ha sima magként veszed, és kukoricapattogtatóval kipattogtatod. Ha ezt nem engedheted meg magadnak, vehetsz végül is Mogyi gyártmányt, de az nem egészséges (ízfokozók, vaj, cukor, só stb van benne) + a mikró is káros.
De ha csak az a lényeg hogy hizlal vagy nem, akkor egyél alacsony kalóriás Norbi szeletkét.
Alma, dinnye... imádom. :)
Amúgy én szoktam (nem sok) Mogyi mogyorót is enni. Igaz, hogy azért van benne kalória, de mértékkel lehet, és egészséges is. Az olajos magvak jót tesznek. De sokat nem lehet belőle enni (nekem legalábbis), nemcsak a kalóriák miatt, hanem azért is, mert nagy mennyiségtől pattanásos leszek.
1. vagyok. Hát... jó mikróban is, elvégre úgysem gyakran ennéd. A magvak is hasznosak, kellenek is, jól helyettesítik a csokit! Én mondjuk nem leszek tőlük pattanásos, de ez is egyénfüggő. Én puffadok tőle :/
Tehát ehetsz magokat is, csak sok bennük a kalória, mivel OLAJOS MAGVAK. De kitartok a mottó mellett:
Nem kell kalóriát számolnod, ha az ételednek nincs címkéje!
És a puffasztott rizs/buza?
Egyébként reggelire szivesen ennék zabot, csak nem tudom, mivel vagy hogy készitsem el, amivel nem kell sok időt eltölteni
Milyen édesitöszert rakhatok bele?
Egyébként halottam, hogy almával is meglehet csinálni reszelve, almát szabad enni? :D
Nekem ilyenem van és ezzel szoktam fagyit készíteni. Összeturmixolok (vagy botmixer) 1 tálka málnát és 1 natúr joghurtot. Ez a massza mind a hat formára elegendő. Egy éjszakára berakom a fagyaztóba és másnapra kész a jégkrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!