Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételek tartoznak a...

Milyen ételek tartoznak a fogyokurás ételek közé ami. Mindennapi? Pl párizsi meg iylenek

Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:

MINDEGYIK, ami csak létezik.

Egysezrüen csak megfelelö mennyiséget kell enni az egyes ételekböl, ami sok kalóriát tartalmaz, abból keveset, amiben meg kevés van, abból többet.

Igy nem lesznek zabarohamaid és mégis tudsz fogyni ,ezen kivül életed végéig meg tudod tartani ezt a rendszert.

A "letiltós módszer - ahol az élelmiszerek nagy része tilos - aza legnagyobb gond, hogy az egész életen kereszül nem lehet tartani, és ha meg visszatérsz a normál kajákra, akkor vissza is hízod, amit közben leadát meg még többet is.

2015. máj. 11. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogyókúrája válogatja... No meg embere.

Nekem a zsír, sok zöldség és a tojás fogyókúrás, de pl. a lenmag is (abból nem eszem meg egy csomót, mint kesuból). Viszont remekül használhatók tömegnövelésre is, ha az kell. Kalóriamennyiség kérdése.

Bár én nem fogyózom, hanem életmódot váltottam. Lehet, hogy az első válaszoló szerint letiltós módszerem van, mivel elég sok ételcsoportot kizártam vagy nagyon minimalizáltam, de ezt egy életen át kívánom tartani, nagyon kellemes így és nem hagyok ki semmi fontosat :)

Hogy mit szokás fogyókúrásnak tekinteni, az nem igazán érdekel. De a zöldségek náluk is játszanak, abban egyetértünk :) Tipikusan térfogatos, kis kalóriasűrűségű, jó ételek, persze vannak tartalmasabbak, de azokat nem lehet kilószámra enni. Sose tudnék csak zöldséggel jóllakni, de igencsak segít az egységnyi kalóriával jóllakásban.

2015. máj. 11. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

ma 20:20-as: az elsö vagyok és a letiltos módszer az én értelmezésemben olyan étel, amit az illetö szivesen enne, csak másoktól hallotta, hogy "hízlal", "fogyókúrában nem ehetö", stb., és csak ezért nem eszi.

Ha valaki azért hagy ki bizonyos ételeket, mert nem szereti, nem esik jól neki, úgy érzi, hoyg ártalmas számára, ÉS ezt önként hosszabb ideig - akár élete végéig - tartja, külsö kényszer nélkül, az nem letilás, hanem lemondás, és ezért más kategória.

Én pl. nem eszem semmilyen édes dolgot, nem azért, mert árt vagy hízlal, hanem mert egyszerüen nem szeretem és ha véletlen régebben ettem valami ilyet, akkor pár napig kevergett a gyomrom töle. Ennek "ellenére2 sok embernek ízlik, nincs töle baja, ezért sosem mondanám, hogy generell nem ehetö dolog.

2015. máj. 11. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az alacsony inzulinválaszú ételeket tekintem fogyókúrásnak: zsírok, húsok, zöldségek. Gyümölcsök közül az avokádó, olajos magok, kókusz.

Ugyan akkora kalóriabevitel mellett a magas inzulinválaszú tejtermékeket, szénhidrátdús gabonákat nem szoktam fogyizós kajának mondani.

A parizer mint hústermék jó lenne, kérdés hogy mit darálnak bele.

2015. máj. 11. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

#3: OK, akkor teljesen egyetértünk :) Nem volt egyértelmű, mert találkoztam már mindenféle véleménnyel, van, aki szerint ha nem eszik valaki csokit vagy kenyeret vagy bármit, akkor óriási hibát követ el. Pedig a többségünk azért nem eszik mindent :D

De a komplett ételcsoportok letiltását (vagy egészen minimalizálását) már sokan rossz szemmel nézik, én pedig eléggé aktív voltam e téren...

Elég poénos élelmiszerboltba menni, mert néhány termék kivételével semminek nincs esélye arra, hogy megvegyem. Ez sokat egyszerűsít.

2015. máj. 11. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. máj. 12. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!