Mit vacsoráztatok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 21:26
21/30 A kérdező kommentje:
Boldog szülinapot:))Hanyadik ha szabad kérdeznem?:)
2010. febr. 23. 22:35
22/30 anonim válasza:
narancsos kacsamellet krumplival a kínaiban.
23/30 anonim 

válasza:

gyöngybab salit, joghurtot citromlével, fűszerekkel, lilahagymával kikevertem, ezt az öntetet ment a babra.
24/30 anonim 

válasza:

18. , de lehetne kevesebbedik is :))
25/30 anonim válasza:
Én rántott húst ettem petrezselymes burgonyával, de ahogy ezeket végigolvastam szerintem még eszek valamit... Megéheztem :D
26/30 anonim 

válasza:

Csirkerizs! tegnap zabpehelyből palacsinta dextrózzal és túróval!!
27/30 anonim 

válasza:

2szelet pizzát ... és sajna olyan ember vagyok hogy ami fúrja az oldalam és nagyon zavar az addig is fúrja az oldalam míg nem teszek ellene valamit ezért futottam 4kmert.... most jöttem meg ...
28/30 anonim 

válasza:

Egy csomag füstli virsli + 1 paradicsom, 1 paprika. Nekem ez a tökéletes vacsi. :)
29/30 anonim 

válasza:

Pacalpörköltet disznósajttal, mostanában csak ilyen diétás ételeken élek.
30/30 anonim válasza:
Zsömlét, csirkemell sonkával és kaliforniai paprikával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!