Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha rajtam nem...

Mi van akkor, ha rajtam nem segít az edzés és az egészséges étrend?

Figyelt kérdés
Már három hónapja minden nap edzem magam, súlyokkal, legalább 1 órát, semmi cokrot nem eszek, és szinte semmi zsírt sem, mégsem történt semmi.
2015. máj. 8. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A súlyzózás nem éget zsírt, sőt, csak izmot szedsz magadra, ami mivel nehezebb, mint a zsír, könnyen meglehet, hogy ha fogysz is, csak nem veszed észre a mérleg szerint. Neked aerob mozgásra van szükséged, bármilyen unalmas is, de minimum 2-3 naponta egy HIIT, az legalább csak 20-30 perc.

Miből áll egy napi étrended?

2015. máj. 8. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Márpedig némi zsír kell. Csak mert eszel cukrot, s a többi, miért kéne fogynod? Ahhoz kalóriadeficit kell. A legjobb (s a tiednél zsírosabb) étrend és sok mozgás sem okoz fogyást, ha túl sokat eszel.

Ahogy írták, nem a súlyzózás a legjobb a szálkásításra, de persze hasznos az is.

2015. máj. 8. 19:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi mást, csak fehérhúst, zöldségeket, és halat. Egyébként nem eszek sokat, naponta van, hogy csak kétszer.
2015. máj. 8. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Az evés gyakorisága és mennyisége nem feltétlenül függ össze. Én napi 1-2-szer eszem, de sokat.

Nem szerencsés főleg fehérjén élni, nehéz is megoldani, hogy ne koplalás legyen. Tipikusan szénhidrát vagy zsír szokta adni a kalóriabevitel jelentős részét, nem 400g fehérje vagy efféle. Az már nem is lenne egészséges, de pl. 200g fehérje némi zöldséggel koplalás... Kell más makrotápanyag is nagyobb mennyiségben.

2015. máj. 8. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Se szénhidrát, se zsír. Miből várod a fogyást? Ez így csak kiszórt pénz.
2015. máj. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!