Miért nem tudok lefogyni?
Kb január óta elkezdtem az életmódváltást. Próbálok odafigyelni mit eszek, mikor. Az elején nagyon elhivatott módon nem ettem 6 után, keveset ettem, stb. Aztán kezdett egy kicsit alábbhagyni a lelkesedés, és csaltam párszor. Persze ez nem azt jelenti, hogy egész nap zabáltam a pizzát, csak azt, hogy lecsúszott 1 gyros hajnali 3kor buliba, stb. Fehér kenyeret és cukrot már évek óta nem eszek, csak barnát, magosat, rostosat, szénhidrátcsökkentettet, stb, cukor helyett xilitet vagy eritritolt használok, de ezekből is nagyon keveset, és csak ritkán.
Általában 1,5-2 liter vizet iszom, üdítő helyett hétvégén zero kólát szoktam inni, de ezt se sokat.
Pár hete számolgatom is a kalóriákat, kb 1000-1200 kalóriát szoktam fogyasztani. (hétvégente többet, olyankor kb 1500at is)
A fogamzásgátlóra is gondoltam, hogy attól nem indul be a fogyás, de hormonmenteset szedek, és nem azóta híztam meg hogy elkezdtem szedni, már kiskorom óta kövér vagyok, és a családomban mindenki az.
Sportolni szoktam, ahogy az időm engedi (egyetem) heti 2-3szor, zumba, aerobik, bicikli, kocogás, gyors tempós séta, rubint réka és béres alexandra dvd-k, elliptikus tréner..
Szerintetek mit csinálok rosszul?
L/20/165 cm/97 kg
Kedves Kérdező!
Ha igaz amit írtál, hogy ennyit mozogsz, akkor e mellé csökkentsd le a kalóriát 900 kcal ra egy nap, ne lépd túl, hat után tilos enni, napi 3 liter szénsavmentes ásványvíz, és ahogy felkelsz kötelező a reggeli! nem lesz könnyű, de senki nem mondta. egyszer kell megcsinálnod, és utána tiéd a világ. Hagyd el teljesen a cukrot és a kenyeret. Ajánlom az almát uzsira, vagy reggelire, vagy akár mikorra. Ha ezeket betartod, én biztos vagyok benne, hogy megindul a fogyásod!!!! heti 1x méreckedj éh gyomorral reggel. Sok sikert!
basszus, nehogy 900 kalóriát egyél egy nap, amit a 21es javasolt....
én a helyedben elmennék egy orvosi kivizsgálásra. nagyon fura, hogy ekkora túlsúlyból ennyi kajával nem fogysz.
azt sem hiszem, hogy a gluténen múlna MINDEN.
szóval doki, hormonvizsgálat..
Már megint a hülye válasz 6 után nem eszünk! Ez honnan amúgy?
6 után is ehetsz csak nem mindegy mit! Szénhidrát kilőve ha csak le nem mész durván testépítőzni este, gyümölcs kilőve/ a benne lévő cukrok miatt, ha zöldalmát eszel azt délutánra tegyed./ amit ehetsz este az a fehérje, zöldségek/ brokkoli, spárga, saláta,/ túró zsírszegény ezeket bátran persze megfelelő mennyiségben bevéve tehát nem fél kiló csirke estére :) olajban kisütve.Meg 1 kiló túró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!