86kilo vagyok,6kilot szeretnék lefogyni 3hetem alatt, egy tuti módszert?
Üdv. Sajna a kezdetben legjobb lenne visszamenni az időben ugye még egy 3 vagy inkább 6 hetet, és időben elkezdeni diétázni.
Merthogy a fogyásnak van egy sebessége, 6 kiló normál leadása sokkal életszerűbb, ha 6-12 hetet hagy rá az ember. Vagy akár még többet.
Mit csináltál az előző hónapokban?
Miket ettél, hogy nem fogytál? Miket eszel most, hogy nem mész 85 kiló alá? Étrended vajon mennyire lehet jó? 2 kapszula az 1 falat ételnek sem számít (ráadásul 1 értelmetlen falat, mindegy) azt kellene megvizsgálni mit eszel a kapszulákon kívül, tehát az étkezésed többi 99,9%át.
Az ilyen kapszulák könnyen kikészíthetik a beleket, mivel neked már eleve gondod van vele, nem kéne kísértened a sorsot.
Heti 2kg túl sok, ahogy már előttem is írták.
Ha súlyzózol, akkor izmot is növelsz.
Ha szteroidokat szedsz, akkor attól simán hízhatsz.
Semmi glutén, semmi tejfehérje, semmi hüvelyes zöldség, burgonya?
És súlyprobléma + crohn áll fenn?
Azért mégis leírhatnád mik neked a normális ételek!
Pl.reggeli,kockasajt kifli,ebéd csirkével rizs,vacsora kefir kifli,ilyenek a normális ételek! Sajnos a betegségem miatt gyenge vagyok így brutál kemény edzések kizarva!
A régi formám sajna sose lesz még újra!
tejtermékek, gabonák (sajt, kifli) mellett sajnos a bélgyulladás, más gyulladásos betegségek vagy más emésztőrendszeri betegségek kialakulása igen gyakori.
Nem mondta az orvosod, hogy crohnnal nem kellene gabonákat enni. Persze, nem tanulta, nem is elvárás, hogy tudja..
Figyelj oda az étkezésedre, és akkor meggyógyulhatsz (bocsánat, most nem keresek gyógyulástörténeteket meg nem írok fél oldalt minderről) vagy egyél műsajtot, kiflit mint """""normális"""""" ételek, igazából ócska gyulladásfokozó műkaják, de akkor sajnos jó eséllyel vagdosni fognak.. mert hát mint tudjuk ez már csak így megy. Mióta tart a bélgyulladás? Hogyhogy nem követsz igazi diétát? Vagy tényleg ennyire nincs már a gasztrón étrend ajánlás a betegeknek? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!