Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnék eredményesen...

Mivel tudnék eredményesen lefogyni? Nagyon sok féle módszert kipróbáltam már, de semmi.

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 173 cm és 77 kg. Elég erős a csontozatom, a legtöbben maximum 65 kg-t néznek ki belőlem. Kb 10 kilótól szeretnék megszabadulni, főként valamilyen sport segítségével.
2014. jún. 19. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Sport es dieta.

Egyszeru a keplet: ha kevesebb energiat viszel be mint amennyit felhasznalsz akkor fogyni fogsz. Biztosan.

2014. jún. 20. 00:13
 2/2 anonim ***** válasza:

zsiregetes.builder.hu

Olvasd el, itt leírják azt is, miért nem elég a kalóriaszámolás. Szerintem jól érhető, és jó útmutatást ad ahhoz, mit kell tenned a fogyásért. Egy helyes módszer van, ez pedig a helyes életmód, ami helyes táplálkozásból és mozgásból áll össze. Ez viszont garantáltan használ, csak kell hozzá minimális akaraterő, mert tenned is kell az eredményért.

2014. jún. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!