Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most így veszélyes lehet?...

Ez most így veszélyes lehet? [Nem vagyok anorexiás. ]

Figyelt kérdés

Lehet, hogy már van ilyen kérdés, nem tudom...

Péntek délutánra szeretnék a hasamról lefogyni... szóval egésznap tornázok, és alig eszek. Az evés abból áll, hogy eszek kevés háztartásikekszet, egy joghurtot, egy szendvicset...meg, ha nagyon éhes vagyok elnassolok egy kis csomag ropit...

Viszont, mivel fejlődésben van a szervezetem, ezért nem igazán kellene diétáznom/fogyókúráznom?

15 éves korban ez veszélyes lehet?

2010. febr. 23. 12:54
1 2
 11/13 anonim válasza:

A sok torna jó! (főleg hasra)

Ne egyél ropit,kekszet és szendvicset, helyette gyümölcsöt és salátákat! Ne éhezz! Ezekből annyit ehetsz amennyit csak akarsz! Meglátod péntekig szép lapos lesz a hasad, akár 3 kilót is fogyhatsz! Sovány húst is ehetsz és igyál sokat! Sok szerencsét!

2010. febr. 23. 16:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megfogadom ezeket!:)
2010. febr. 23. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:
hát bocsi,de ez minden csak nem fogyókúra. ropi meg háztartási keksz..ugye msot csak viccelsz?
2010. febr. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!