Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most így veszélyes lehet?...

Ez most így veszélyes lehet? [Nem vagyok anorexiás. ]

Figyelt kérdés

Lehet, hogy már van ilyen kérdés, nem tudom...

Péntek délutánra szeretnék a hasamról lefogyni... szóval egésznap tornázok, és alig eszek. Az evés abból áll, hogy eszek kevés háztartásikekszet, egy joghurtot, egy szendvicset...meg, ha nagyon éhes vagyok elnassolok egy kis csomag ropit...

Viszont, mivel fejlődésben van a szervezetem, ezért nem igazán kellene diétáznom/fogyókúráznom?

15 éves korban ez veszélyes lehet?

2010. febr. 23. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
péntek délutánra lefogyni? ez nem egyik napról a másikra megy. amit meg most csinálsz felejtsd el, mert felborulhat a hormonháztartásod, menstruációd...
2010. febr. 23. 13:03
 2/13 anonim válasza:
15 évesen minek akarsz fogyókúrázni??!! Amúgy meg 4-5 nap alatt nem fogsz lefogyni, mert ha lene iylen, akkor mindeki ezt csinálni. Ahhoz minimum 1-2 hóap kell, hogy valaki fogyjon. De ha neked sikerül akkor gratulálok.
 3/13 anonim ***** válasza:
lefelejtettem: ha lány vagy.
 4/13 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi elírtam nem lene, hanem LENNE:D
 5/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok...és reménykedek. Egyszer egy hét alatt sikerült leadnom minden fölöslegemet, visszanyertem az "álomalakomat". Pedig akkor nem is tornáztam mellé... csak túl erős félelmem volt, és nem ettem szinte semmit...
2010. febr. 23. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:

persze.... reménykedjél....

tőlem azt csinálsz amit akarsz az egészségeddel.

2010. febr. 23. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Fogyni csak hetek, hónapok alatt lehet zsírból, amit maximum éreztél, hogy kiürültek a beleid és nem érezted magad telítődve. Péntekig most is maximum ennyit tudsz elérni.

Amiket eszel, az mind rossz, semmi közük a diétához.

- háztartási keksz = finomliszt + finomított cukor

- joghurt = jó lenne, de gondolom cukrosat eszel, nem natúrt

- szendvics = szénhidrát

- ropi = tömény finomliszt

De te tudod.

2010. febr. 23. 13:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok langyos cukor mentes gyógyteát és ne egyél! A sok salakanyag kiürül belőled és alapból laposnak fogg tünni a hasad ha párnapig nem eszel szerintem nem gáz csak ez ne válljon rendszeressé! Nekem is volt hogy bele kellett határidőre férnem a fellépőruhámba nem volt választás! Szoval hajrá ja és ha nagyon szédülnél egy szem szőlőcukor! Ha tartosfogyást szeretnel akkor pedig kezdj sportolni amihoz viszont enni kell de nem mindegy hogy mit!!
2010. febr. 23. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem egyik napról a másikra kéne lefogyni...

Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor folyamatosan mozogj, tornázz, és egyél __normálisan__, azaz nem össze-vissza mindent. Így tökéletes alakod lehet.

Az már más, hogy ezeket te eddig nem tartottad be, és most egy pénteki buli/randi/fürdőzés miatt sürgetővé vált a fogyás. De ez nem így megy sajnos.

Ahogy előttem is írták, ez a mostani "diétád" gyakorlatilag többet árt, mint a sima, normál táplálkozás. 15 évesen meg valóban nem kellene még ilyen radikális megoldásokhoz folyamodnod. Majd ha nagyobb leszel, akkor utánaolvashatsz például a léböjtnek, ami azért eléggé kitisztítja a szervezetet, és sokak szerint jótékony is beiktatni havonta párszor.

Na de hát én sem vagyok dietetikus, sem pedig Norbi, szóval tedd azt, amit a válaszok, és tapasztalataid alapján jónak látsz.

2010. febr. 23. 13:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszer Dobó Kata egy fotózás előtt szintén tökéletes hasat akart, ő jól behashajtózta magát, szép is lett a hasa, viszont azt mondja, az ellenségének nem kívánja amit a hashajtók miatt átélt. Meg ő ugye nem 15 évesen csinálta. Szóval szerintem ne kísérletezz.
2010. febr. 23. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!