Ez most így veszélyes lehet? [Nem vagyok anorexiás. ]
Lehet, hogy már van ilyen kérdés, nem tudom...
Péntek délutánra szeretnék a hasamról lefogyni... szóval egésznap tornázok, és alig eszek. Az evés abból áll, hogy eszek kevés háztartásikekszet, egy joghurtot, egy szendvicset...meg, ha nagyon éhes vagyok elnassolok egy kis csomag ropit...
Viszont, mivel fejlődésben van a szervezetem, ezért nem igazán kellene diétáznom/fogyókúráznom?
15 éves korban ez veszélyes lehet?
persze.... reménykedjél....
tőlem azt csinálsz amit akarsz az egészségeddel.
Fogyni csak hetek, hónapok alatt lehet zsírból, amit maximum éreztél, hogy kiürültek a beleid és nem érezted magad telítődve. Péntekig most is maximum ennyit tudsz elérni.
Amiket eszel, az mind rossz, semmi közük a diétához.
- háztartási keksz = finomliszt + finomított cukor
- joghurt = jó lenne, de gondolom cukrosat eszel, nem natúrt
- szendvics = szénhidrát
- ropi = tömény finomliszt
De te tudod.
Nem egyik napról a másikra kéne lefogyni...
Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor folyamatosan mozogj, tornázz, és egyél __normálisan__, azaz nem össze-vissza mindent. Így tökéletes alakod lehet.
Az már más, hogy ezeket te eddig nem tartottad be, és most egy pénteki buli/randi/fürdőzés miatt sürgetővé vált a fogyás. De ez nem így megy sajnos.
Ahogy előttem is írták, ez a mostani "diétád" gyakorlatilag többet árt, mint a sima, normál táplálkozás. 15 évesen meg valóban nem kellene még ilyen radikális megoldásokhoz folyamodnod. Majd ha nagyobb leszel, akkor utánaolvashatsz például a léböjtnek, ami azért eléggé kitisztítja a szervezetet, és sokak szerint jótékony is beiktatni havonta párszor.
Na de hát én sem vagyok dietetikus, sem pedig Norbi, szóval tedd azt, amit a válaszok, és tapasztalataid alapján jónak látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!