Ez jó reggeli volt?
Nekem tetszik :) Pedig elég válogatós vagyok reggeli terén.
De nem tudok Rólad semmit, így azért nehéz. Magukkal az ételekkel nincs baj és a mennyiség is normális, de az emberek igényei nagyon eltérőek. De bizonyára tudod, hogy Neked mi és mennyi kell.
Attól függ, kinek. Pl. a bolygónak vagy az orángután fajnak nem, mert a kókuszzsír mánia miatt irtják ki az élőhelyeiket, az őserdőt. Pedig az olívaolaj pont olyan jó, sőt: nincs benne semmi csak egészséges összetevő, s nem is irtanak ki miatta semmit.
Le leszek pontozva, mert igaz.
Részemről nem leszel lepontozva.
A majmok élettere inkább a pálmával, pálmazsírral függ össze, nem?
Egyébként meg, valamit enni kell. Telítetlen oliva olajat nagyobb mennyiségben amíg lehetőségem van inkább nem ennék, a kókuszzsír viszont legnagyobbrészt telített zsírsavakból áll. Pálmazsírt én sem szívesen vennék. Nem is vettem még.
Rántottába kiwit? fujj.
De a rántott kiwimadár se kéne.
Jaja, rántottába nem lenne jó a kiwi, hőkezelt gyümölcs, azokat lehetőleg kerülöm. Gondolom, külön volt a gyümölcs, vagy mellé éve, az már működhet, ízlés dolga.
Nem szeretem az olívát. Gondolom, aki beleköt a kókuszzsírba, húst sem vesz a boltban, én sem szoktam. Nem mintha a sajt nem ártana az állatoknak, persze. Csak mert az ember tenyészti őket, nekik is vannak érzéseik.
A tojást rendes házaktól veszem, nem hiszem, hogy nagyon sajnálnivalók lennének a tyúkok (az ittenieknek a nagy, fás kifutó mellé 2 remek kiállású kakas is van, gyönyörűek, igazán).
Plusz valamit enni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!