Lehet, hogy a sok ülőmunka és ülés miatt nem tudok fogyni? Hétköznaponként legalább 10 órát ülök a munkám miatt. Heti háromszor járok edzeni, és mozgok, amikor tudok. Odafigyelek a táplálkozásra is, lefekvés előtt nem eszem. Mégsem tudok fogyni.
A sima állás még nagyon kevés, szerintem inkább csak fáraszt, ha állsz a buszon, nem nyersz vele.
Igazad lehet, a mozgás az anyagcserének is jót tesz, nemcsak a plusz kalóriaégetést jelenti, így amikor kiesik, akkor több okból is nehezedik a fogyás. Bár Te jársz edzeni, nekem pedig a legkevésbé aktív korszakaimban is inkább gyors volt az anyagcserém... Eh, ha értenék hozzá, akkor sem tudnám, mi zajlik a szervezetedben.
A valódi izommunkának valódi hatása van. Amire szükség van.
Az állás, séta nem igazán izommunka. Az, de kevés.
Szerintem minél aktívabb vagy, annél jobb. Ha busszal mész, akkor 1-2 megállót gyalogolj, ne végig menj. Reggel én mindig tornával indítom a napot, ahogy írtam, próbálom a liftet kiiktatni, meg ha lehet, akkor sétálni egy kicsit ebédidőben is.
Ha heti 3x edzel, és figyelsz a táblálkozásra, akkor nagy baj nem lehet.
Én vezetek naplót, amibe felírom, mit ettem, mit edzettem, mik a céljaim. Napi 1-2 csésze zöld teát is elkortyolok munka közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!