33 éves,167 cm magas,98-100 kiló vagyok. Hogyan fogyjak le?
Kb. 80 kilóra szeretnék lefogyni úgy, hogy az ne jöjjön vissza. A nagy súlyom miatt futni nem tudok, de van egy szobabiciklim. Hetente 4-szer 45 percet gondoltam, hogy tekerek reggeli előtt.
Reggelire műzlit eszek tejjel. Délben általában semmit ill. amikor főzök, megkóstolom a kaját és egy-két faltot eszek és délután 4-kor ebédelünk a férjemmel. Ilyenkor van leves meg valamilyen második. Vacsorára max. egy kefirt vagy gyümölcsöt eszek.
Sima vizet iszom 2-3 litert/nap.
Mit hagyjak ki, amitől mégis teljes lesz az étrendem és mit változtassak, hogy fogyjak. Lisztet, kenyeret és krumplit már hónapok óta nem eszek. Viszont a csokoládénak nem tudok ellenálni. Vagy, hogy egyben lemegy egy egész tábla. Persze ilyenkor meg jön a lelkiismeret furdalás.
És köszi, de a különféle sikerdiétákból nem kérek. A 90 napost is próbáltam már, nem ér semmit. Adjatok tanácsot, hogyan változtassam meg az életmódomat, hogy tartósan, lassan, de egészségesen le tudjak fogyni. Köszönöm!
Szia!
Szerintem reggelire és ebédre egyél inkább többet, és ne 4 órakor legyen a fő étkezésed, hanem inkább délben.
Az úszás is nagyon jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!