Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 33 éves,167 cm magas,98-100...

33 éves,167 cm magas,98-100 kiló vagyok. Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Kb. 80 kilóra szeretnék lefogyni úgy, hogy az ne jöjjön vissza. A nagy súlyom miatt futni nem tudok, de van egy szobabiciklim. Hetente 4-szer 45 percet gondoltam, hogy tekerek reggeli előtt.

Reggelire műzlit eszek tejjel. Délben általában semmit ill. amikor főzök, megkóstolom a kaját és egy-két faltot eszek és délután 4-kor ebédelünk a férjemmel. Ilyenkor van leves meg valamilyen második. Vacsorára max. egy kefirt vagy gyümölcsöt eszek.

Sima vizet iszom 2-3 litert/nap.

Mit hagyjak ki, amitől mégis teljes lesz az étrendem és mit változtassak, hogy fogyjak. Lisztet, kenyeret és krumplit már hónapok óta nem eszek. Viszont a csokoládénak nem tudok ellenálni. Vagy, hogy egyben lemegy egy egész tábla. Persze ilyenkor meg jön a lelkiismeret furdalás.

És köszi, de a különféle sikerdiétákból nem kérek. A 90 napost is próbáltam már, nem ér semmit. Adjatok tanácsot, hogyan változtassam meg az életmódomat, hogy tartósan, lassan, de egészségesen le tudjak fogyni. Köszönöm!

2008. aug. 28. 19:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sikerült a 90 napossal simán 20 kilót lefogyni. De az nem tanitott meg a helyes táplákozásra és amint véget ért és visszatértem a régi rossz szokásaimhoz, egy év alatt vissza is jött mind. Szerintem ezért rossz. Mint ahogy a többi fogyókúra is rossz, amit kúraszerűrn kell csinálni. Hiszen annak egyszer vége és mi lesz utánna. Semmi. Mindenki eszik úgy, mint korábban. Igy alakul ki a jojo. Tudom, mert én is csinálom, csak mostanra már elegem van belőle. Egy kövér, aki lefogy soha nem lesz sovány. Hanem lefogyott kövér lesz, akinél mindig ott van a hajlam a visszahizásra és épp ezért aki lefogyott, soha többet nem ehet úgy, mint régen. Ezért kell olyan diéta, ami inkább életmód váltás, amit egész életben lehet csinálni.
2008. szept. 1. 14:11
 12/13 anonim válasza:
60%

Szia!

Szerintem reggelire és ebédre egyél inkább többet, és ne 4 órakor legyen a fő étkezésed, hanem inkább délben.

Az úszás is nagyon jót tesz.

2008. szept. 4. 16:11
 13/13 anonim válasza:
78%
Bocs, mutass egy olyan embert, aki úszással lefogyott...
2008. szept. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!