33 éves,167 cm magas,98-100 kiló vagyok. Hogyan fogyjak le?
Kb. 80 kilóra szeretnék lefogyni úgy, hogy az ne jöjjön vissza. A nagy súlyom miatt futni nem tudok, de van egy szobabiciklim. Hetente 4-szer 45 percet gondoltam, hogy tekerek reggeli előtt.
Reggelire műzlit eszek tejjel. Délben általában semmit ill. amikor főzök, megkóstolom a kaját és egy-két faltot eszek és délután 4-kor ebédelünk a férjemmel. Ilyenkor van leves meg valamilyen második. Vacsorára max. egy kefirt vagy gyümölcsöt eszek.
Sima vizet iszom 2-3 litert/nap.
Mit hagyjak ki, amitől mégis teljes lesz az étrendem és mit változtassak, hogy fogyjak. Lisztet, kenyeret és krumplit már hónapok óta nem eszek. Viszont a csokoládénak nem tudok ellenálni. Vagy, hogy egyben lemegy egy egész tábla. Persze ilyenkor meg jön a lelkiismeret furdalás.
És köszi, de a különféle sikerdiétákból nem kérek. A 90 napost is próbáltam már, nem ér semmit. Adjatok tanácsot, hogyan változtassam meg az életmódomat, hogy tartósan, lassan, de egészségesen le tudjak fogyni. Köszönöm!
Én ebből nem arra gondolnék, hogy a sok kaja miatt hízol. Nincs esetleg pajzsmirigy, vagy hormonális problémád?
Jó, a csoki az tényleg sok. Én is imádom, és nekem is lemenne egy táblával simán :)) (a csoki egyébként boldogsághormont termel - nincs esetleg valami lelki eredetű problémád, ami miatt ennyire kívánod az édességet?)
Novemberben voltam egy hormonvizsgalaton es ott minden rendben volt. Gondolom, neztek a pajzsmirigyet is.
En nem dolgozok, itthon vagyok. A ferjem 4-kor jon haza es nem szeret egyedul enni. Azt mondja, nem azert nosult meg, h egyedul egyen. Ezert 4-kor van a kozos ebed. A munkahelyen o nem tud ebedelni. De utanna mar nagyon nem eszek semmit.
Nekem rovid idon belul a sajat kitalat dietám segitett lefogyni. Nagyon egyszerú. Vegyel nehany doboz fehér zsirszegeny joghurtot, egyet otsel ki egy talkaba es vagdalj hozza 2-3 paradicsomot. Fuszerezhetet valamilyen zold fuszerrel,esetleg egy csipetnyi soval (a sot mértékkel!) Nekem ez egyszeri etkezésre elég volt,amikor megéheztem újra csak ezt ettem.
A paradicsomot helyettesitheted mas zoldseggel, pl. uborkaval, paprikaval, reszelt kalarabeval, stb,izles szerint. Ritkan a zoldseget fottojassal is helyettesitheted.Keruld a szenhidratokat ! Nekem jol bevalt. Nem eheztem de fogytam!
hááátt... sajnálom, h a férjed miatt neked is meg kell tömni magadat.
én egyedül lakok, és úgy olottam meg, h nem eszek :) nem veszek itthonra semmilyen kaját, és melóban is csak ebédelek.
1 hónap alatt -5kg :)
ja,és ha itthon má nagyon nem bírom, akkor valami kockaleves, vagy vmi főzelékmaradvány, abból amit anyám főzött :)
ha nem dolgozol és otthon vagy akkor esetleg mozoghatnál többet..torna, futás..bármi..
a csokit meg a hasonló kajákat felejtsd el...
egyébként a 90 napos diétát rendesen betartottad?? mert, ha nincs hormon, vagy pajzsmirigy problémád nem értem miért nem sikerült vele semmit sem fogynod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!