Ha koplalassal fogyok le három het alatt 10 kg az is
látszana, mint a harom 3hónap alatt leadott 10 kg?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 15:43
1/8 anonim válasza:
Kevesek fogynak le ilyen gyorsan koplalással, azt hiszem. Ez már jelentős víz- és izomveszteséget is magában foglal, ami miatt inkább úgy néz ki a delikvens, mintha lassabban, de ugyanolyan arányban fogyott volna zsírból, vízből, izomból...
Nem láttam ilyesmit, csak "educated guess" a részemről, nem tudom, magyarul hogy mondjam ezt.
2015. ápr. 29. 16:28
2/8 A kérdező kommentje:
szóval igy is jelentős a változás?
2015. ápr. 29. 17:53
3/8 anonim válasza:
gondolom 6db-os kartonos ásványvizet cipelltél már. Az 9kg. Csak képzeld el, hogy ekkora tömeget 3 hét alatt ledobsz a testedről és az mennyire valós meg egészséges dolog. Vízhajtás lenne az egész meg a beled kiürítése. Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak 10 kg minusz mindenhogyan látszódna kivéve ha 150 kg vagy.
2015. ápr. 29. 18:02
4/8 anonim válasza:
Ne próbálj minél többet leadni minél kevesebb idő alatt. Légy türelmes és kitartó. Heti 1kg az jó férfiaknál. Ami csökken majd egyenletesen a súly vesztésével arányosan. 3 hónap alatt add le inkább a 10 kilót ha nem akarsz belőle bajt. Meg 10 kiló fogyáshoz már a bőröd sem tudna azonosulni és lehet lógós maradna helyenként. Csak ügyesen és ne koplalással hanem diétával fogyj le. Napi 5-6 tiszta étkezés kis adagokban persze.
2015. ápr. 29. 18:09
5/8 anonim válasza:
Én koplaltam már úgy, hogy 10 hét alatt 13 kg és fogytam már rendes diétával is időben nem túl nagy különbséggel ugyanennyit, 13 hét alatt 12 kg
(koplalásnál belassul az anyagcseréd)
Nem ugyanaz a látvány. Onnan tudom, hogy minden alkalommal 3 kg fogyásonként fényképeztem magam. A koplalás eredménye elég siralmas látvány volt... El tudod képzelni hogyan néz ki a bőr 10 kg hirtelen fogyás után? (nem túl nagy súlyfeleslegnél: 168/75)
Mint a tejeszacskó... Nem túl fürdőruhaképes látvány. Pedig én nem 3 hét alatt fogytam le...
2015. ápr. 29. 18:22
6/8 anonim válasza:
én le tudtam fogyni 10 kilót 3 hét alatt, és a bőröm se látszik megviseltnek tőle, csak arra figyelj, hogy sok-sok vizet igyál, főképp étkezés előtt, és amit megeszel, az nagyon kis adag legyen, ami nem tartalmaz szénhidrátot, pl én a kenyeret és a tésztát teljesen kiiktattam az étrendemből, helyette zöldség, gyümölcs, sovány hús...és persze a sok-sok víz
2015. ápr. 29. 20:47
7/8 anonim válasza:
Évek óta járok ide, s máig nem tudom felfogni, hogyan képzelhetik az emberek, hogy a gyümölcsben nincs szénhidrát. A zöldség, hát istenem, az külön műfaj, némelyikben tényleg nincs olyan rengeteg, de pont a gyümölcs, ami kifejezetten cukros az esetek nagy részében...
Megnemmondommal egyetértek, egy pontot kivéve. Nem muszáj sokszor enni, lehet kevésszer sokat is, ha valakinek az fekszik.
2015. ápr. 29. 21:11
8/8 anonim válasza:
Én a vércukorszint stagnálása érdekében preferálom a napi több étkezést, vagyis 2-3 óránként mert az az anyagcserédnek is jót tesz. Én nem járok ide évek óta mint ahogy azt az előző ember írta, de szerintem nem sokáig fogok tanácsokat adni. Kikészítenek azok az emberek akik igyekeznek rosszabbnál rosszabb tanácsokkal ellátni a másikat. Nagyon idegesítő számomra és sajnos olyan ember vagyok aki nem bírja ezt nézni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!