Lehetséges hogy a hétvégi "zabálások" miatt nem fogyok, sőt hízok?
Kb. 2 hónapja kezdtem fogyózni, akkor 53,8 kg-val. Hétköznapokon általában egészségesen étkezem.(1000-1600 kcal max) Péntekre mindig fogyok 1-1,5 kilót. Majd péntek este ha iszok (alkohol) valami elszakad, és hajnalba zabálok(süti,csoki,kenyér,sült krumpli,péksüti stb.) Ezek után másnap reggel úgy gondolom most már mindegy és folytatom a zabálást egészségtelen ételekből (4000-5000 kcal) szombaton. Így kb vasárnap máris többet mutat a mérleg. És ez így megy inden héten. Hogy lehetne ezen változtatni, mert így sosem fogyok le...A súlyom állandóan ingadozik emiatt le-fel. Bár most utóbbi időben még híztam is szerinte,, pont ma mértem és ismét 53,8 kg voltam, pedig már a szombati zabálásnak le kellett volna mennie. Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve,mert így mindig tönkre teszem a heti munkám. Sport majdnem minden nap van.
157 cm / 17L
Papírforma szerint híznod is kell, ha 5ezer kalóriákat eszel heti kétszer, s ennél kevesebb mínuszt szedsz össze hétközben. Abban biztos lehetsz, hogy hétfőtől péntekig nem fogysz 1-1,5 kilót zsírból.
Ezen csak Te változtathatsz, pl. ne gondold azt, hogy mindegy, ha egyszer nem az.
Először is öt nap alatt nem fogysz 1-1,5 kg-t. Fél-egy kilót lehet fogyni egy héten zsírból de azt is csak akkor ha nagyon sokat mozogsz, tényleg tisztán eszel és pörög az anyagcseréd - tehát nem zabálsz be minden szemetet hétvégén.
Ezzel a rendszerrel tönkreteszed magad elég hamar. Egyrészt ha fogyózol akkor nem értem hogy miért iszol heti rendszerességgel. Nézz utána hogy az alkoholos italokban mennyi kalória van. De ha még iszol is akkor sem kötelező bezabálnod utána.
Legyen egy kis önuralmad, nem lehet erre mást írni. Nem muszáj minden héten inni, és legyél erős hétvégén is.
Az alapfogalmaknak meg nézz utána, mert nagyon komolyan el vagy tévedve ha ilyeneket írsz hogy szerdára már le kellett volna mennie a hétvégi zabálásnak meg hogy öt nap alatt másfél kilót fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!