Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt a hétvégi étrendem?

Milyen volt a hétvégi étrendem?

Figyelt kérdés

szombat

R: 10 dg rozsos kenyér 4 dg húsos szalámival

T: pogácsa

E: 1 tányér raguleves, grillezett hús vegyessalátával (káposzta, paradicsom, uborka), mákos baklava

V: 1 körte

vasárnap

R: 10 dg rozsoskenyér 4 dg szalámival

T: 2 körte

E: 2 tányér húsleves

U: 1 szelet torta

V: 2 savanykás alma

2011. szept. 19. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Rossz, mert szombaton az ebéddel, vasárnap az uzsonnával lényegében befejezted az evést. Aztán azért is rossz, mert túl keveset ettél mindkét nap.
2011. szept. 19. 07:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Szalámit soknak találom: zsíros... helyette sovány felvágottat, sovány csirkemell, pulykamellsonkát egyél! és hol a zöldség? hiányzik a reggelihez... az eltelítene.

ha a pogácsa fehérlisztes volt (gondolom hogy az volt, akkor) rossz... gyümölcs kellene tízóraira. vagy ha többet kívánsz, akkor egy kefir/natúr joghurt, kis túró, vagy pár szem korpovitkeksz.

ebéd jó szombaton, mondjuk hogy belefér a baklava, mert hétvége van, de a baklava az egyike a leghízlalóbb édességeknek!! legközelebb ha sütit kívánsz, egyél reformsütiket: tk lisztből készültet, vagy ne ilyen tömény cukros izét...

a vacsora kellett volna tízórainak szombaton... vacsira fehérjét + zöldségeket egyél.

vasárnap jó volt a tízórai, a reggeli sz*r.

délután az a süti nem kellett volna, ha tegnap ugyis ettél baklavát...

2011. szept. 19. 07:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Hm, nem gondoltam volna, hogy kevés. Szombaton a húshoz rengeteg salátát megettem, másfél adagot, ami szerintem szuper volt, amit bánok, az a vasárnapi torta, vendégségben ettük, irtó sz@r mű bolti torta volt, de illett megenni és megdicsérni ☺. Bezzeg a szombati baklavát nem bánom, az isteni volt. Éttermi, óvatosan kimért adag volt, remélem, hogy nem vittem be túl sok szénhidrátot.
2011. szept. 19. 07:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah, most nézem, szalámit írtam... hát szalonna volt! Na, így már biztos nem kevesled!
2011. szept. 19. 08:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Szombaton rendezvényen voltam egy étteremben a tízóraitól egész késő délutánig, tehát nem mondhattam, hogy nekem nem ez kell, hanem az. Mindenki ugyanazt ebédelt és pogácsázott... jaj, és ittam egy kortynyi csokilikőrt is.
2011. szept. 19. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát a szalonna nem a fogyni akarók barátja.
2011. szept. 19. 08:17
 7/9 anonim ***** válasza:
fogyózol? hát ha fogyni akarsz akkor ne a zsíros szalonnát edd....:)
2011. szept. 19. 09:08
 8/9 A kérdező kommentje:
10 dg szalonna 720 kalóriát tartalmaz, úgy gondoltam, 4 deka belefér. Különben fele hús és szuperfinom.
2011. szept. 19. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:
az erdélyi szalonna az finom,tudom,hétvégén bele is fér néha néha,de azért ne ebből álljon a napi menüd mindennap :)
2011. szept. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!