Nem merek egyedül futni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Borzasztó önbizalomhiányban szenvedek.
Nagyon le szeretnék már fogyni, azonban félek, hogy teljesen hülyének néznek a pályán, miközben egyedül kocogok...
Vidéken élek egy kisvárosban, itt nem megszokott dolog az ilyesmi.
Mit tehetnék?...
2015. ápr. 27. 15:11
1/9 anonim válasza:
Először akkor ne a pályára menj, hanem a környéken fuss. Aztán ha rájössz, hogy már milyen jól bírod, akkor menj a pályára.
2/9 anonim válasza:
Én otthon kezdtem először tornázni, erősödni, szobabiciklizni, aztán ha bírja a tüdőm és az izmaim akkor jöhet a futás. Én sem akarok beégni azzal, hogy az utca végén összeesek.
3/9 anonim válasza:
Szerintem az utcán futó embert jobban megnézik, mint a futópályán edzőt...
4/9 anonim válasza:
Semmi köze a futásnak a fogyáshoz, legyen jó az étrended és olyan edzést csinálj, amit szívesen csinálsz.
5/9 anonim válasza:
sötétedés után fuss, a levegő is jobb már akkor, amúgy meg szarjátok le ki mit gondol, főleg az ismeretlenek az utcáról...
6/9 anonim válasza:
szegycsonthoz csatlakoznék. nem fognak hülyének nézni, főleg ha FUTÓpályán kocogsz. elvégre azért van ott
7/9 anonim válasza:
Nem muszáj futnod, de gyakorolhatod az emberek véleményének nagy ívben figyelmen kívül hagyását is olyan esetekben, amikor tudod, mit csinálsz. Hasznos tud lenni az életben :)
8/9 anonim válasza:
Ne szórakozz már, a futópályán még annyira sem nézik egymást az emberek, mint az utcán, hisz mindenki el van foglalva a valószínűleg fárasztó sportolással.. :D
Jobb is, ha futópályán, salakon futsz és nem betonon, jobb az ízületeknek.
9/9 anonim válasza:
Ha önbizalmat akarsz, akkor az egyik legfontosabb dolog, hogy jó magasról tojd le mások véleményét. Ha néznek, hadd nézzenek, ha csodálkoznak, egészségükre. Te legalább mozogsz, amíg nekik csak a szájuk jár. De hülyének nem néznének, az tuti. Én falun élek, nem kisvárosban, de itt is láttak már kocogó embert... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!