Szerintetek mennyire ártott meg? Mi fog történni, megáll a fogyásom egy időre?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapban majnem elértem a kítűzött súlyomat a napi 5x, kis adagokban való étkezéssel, 1300-1400 kcal-val, minőségi étkezéssel. (amúgy mindenkinek ajánlom, ez a legjobb módszer!!!!) kéthetente tartottam "csaló napot" (remélem, aki válaszol, tudja mi az), ma volt a 2. egy kínai svédasztalos helyen elég jól bekajáltam, meg délelőtt ettem egy kis sajtos pogácsát. a továbbiakban is folytatom a normális életmódot, mert nagyon bejött, de nem tudom, mennyit ártottam ezzel magamnak, na meg a diétának. közelebbre lightosabb csaló napot tartok:D2010. febr. 21. 21:07
1/6 anonim válasza:
Semmi baj, csak a következö napokban kicsit szigorúbban figyelj az étrendre. A csalós napnak éppen az a lényege, hogy elengedheted magad.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi! titkon ilyen válaszban reménykedtem!
2010. febr. 21. 21:23
3/6 anonim válasza:
De a csalónapokat ne süritsd! Meg tényleg figyelj pár napig, nehogy megint kisértésbe essél.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi! nem fogok, ígérem:D. nem is szoktam, jól bírom a diétát. azért is ajánlom mindenkinek, aki fogyni szeretne.
2010. febr. 21. 22:06
5/6 anonim válasza:
Egyébként tökéletesen igazad van, igy lehet a leghatásosabban fogyni, ha legalább is hosszabb távon - nincs tilos étel. Ha bizonyos dolgokat teljesen kitiltasz, akkor csak idö kérdése, mire felrudog az egészet.
A kalóriaszámolás és a csalónap rendszer hatásos és nem is túl nehéz. Ami még só irányba befolyásolja, az a sport, úgy szebb is lesz az erdemény.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást! a sport is megvan.
2010. febr. 22. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!