Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha leállt a fogyásom, akkor...

Ha leállt a fogyásom, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy többet kell enni, utána pedig vissza kell térni az eddigi diétára. Ez hülyeség?
2011. aug. 8. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez Fruit reszortja lenne, de mivel ő nincs itt : [link] szerintem erre gondolsz.
2011. aug. 8. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:

"10% testzsír alatt Kb. minden harmadik nap szükséged van csaló napra, megint csak 50% többletkalóriával."

Oké, kevés rajtam a zsír már, úgyhogy minden harmadik nap zabálhatok? Nem fogok vissza hízni ettől? o.O

2011. aug. 8. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen fogyókúrát csinálsz? Koplalsz? Mert ha igen, akkor ne lepődj meg, hogy leáll a fogyás. Ha meg normálisan diétázol, akkor nem áll le a fogyás, csak egyre több ideig fog tartani leadni ugyanazt a súlyt, ami azelőtt rövidebb ideig tartott.
2011. aug. 8. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kevés a testzsírod, elméletileg minden 3. nap lehet csalni. De ha rendesen elolvastas, azért ez nem zabálást takar.
2011. aug. 8. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
1000-1400 kcal-t szoktam enni eddig és szoktam futni is.
2011. aug. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!