Leállt a fogyásom 6 hét után. Mi a teendő?
Egyetlen tennivalód, hogy nem adod fel :) Minden diéta megáll valahol, egy ponton, ideiglenesen. Te csak kitartóan folytass mindent ugyanúgy, szigorítanod sem kell, hamarosan ismét beindul!
Kitartást és sok sikert!
25/N
Nem értem miért mentegetőzöl a reggeli miatt.Teljesen jó.Sőt akár 10-20deka sonkát is rápakolhatnál a kenyérre.
Az esti saláta nem jó,fehérje kell estére,sovány túró,tojás,csirkemell,ilyesmi.
Próbálj 3 óránként enni.
Nem írtál a fehérje-ch arányról és az evések idejéről,így nem mondható meg a stagnálás oka,de van egy sejtésem,hogy kevés a fehérje és sok a kajálások között eltelt idő.
Bocs,ha tévedek.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Második: Lehet, hogy ugyanolyan ütemben nő az izmom, mint ahogy a zsírom csökken?
Kedves Utolsó! Hűha! Én azt hittem, hogy jó, ha vacsira salátázok!
Egy átlagos napi kaja:
fél 8 reggeli a fentiek alapján, + tejeskávé édesítővel.
Tízóraira 1 cerbona szelet.
Ebéd valamilyen főzelék hússal vagy tojással, esetleg pirított tészta zöldséggel, vagy gulyásleves/raguleves kenyér nélkül.
Uzsonna 1 cerbona.
Vacsi: saláta sajttal/ párolt csirkemellel, vagy leves sok zöldséggel.
Vacsi után: valamilyen gyümi, vagy ha nagyon kicsináltak a gyerekeim idegileg egy marék chips (de tényleg csak egy maréknyi lasssssssan elropogtatva)
Hát ennyi körülbelül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!