Ezzel ez edzéstervel és ezzel a diétával le tudok fogyni? Többi lent
Sziasztok!
Először is, vegán vagyok, ezen nem szeretnék változtatni.
Van rajtam pár kiló felesle, kb. 7-8kg.
Ezt júliusig le szeretném adni (2 és fél hónap) ezért írtam egy 'étrendet' és edzéstervet.
Szeretném, ha megmondanátok hogy jó lesz-e, így le tudok-e majd fogyni?
Étrend:
-reggelire általában egy nagy adag vegyes salátát eszek Abonettel (gluténérzékeny vagyok, ezért kenyér semmi kép)
-iskolába viszek gyümölcsöket (mennyiségre attól függően, hány órám lesz)
-ebédre szénhidrátot+zöldségeket eszek (szh-nak pl. barna rizs, kuszkusz, quinoa, stb, vagyis összetettek, vagy hüvelyesek, a zöldség valami főtt lenne, de ennek hozzá nyers salátákat is)
-délután ha megéheznék ennék 1 gyümölcsöt
-vacsorára fehérjét+zöldséget ennék ( fehérjének pl. szejtán, tofu, vegán joghurt, stb)
csokoládét hetente max. 1x-2x ennék pár kockát (cukormentes, házi csokit)
A kalóriákat nem számoltam, nem is szeretném.
Edzés:
-hasra: ezt a tervet csinálnám, 1 hónapig tart, és hatásos, mert a barátnőm már megcsinálta
skinny-healthy-confident.tumblr.com/post/67067274510/be-healfit-please-dont delete-this text
-lábra: (ez a legrosszabb részem, ide hízok először, ezért sajnos elég vastag is, most 40es nadrágot hordok, majd 38asat szeretnék)
ezt a videót minden nap megcsinálnám, és minden 4. nap pihenonap lenne, ugyan úgy mint a hasas edzéstervnél (megcsinálom hétfon, kedden, szerdán, majd csütörtökön pihenőnap, és pénteken, szombaton vasárnap megint megcsinálom, hétfő pihenőnap, és így tovább)
videó: https://www.youtube.com/watch?v=UT4UlsoQchY
És ezek mellett még csinálnék guggolásokat, hogy a fenekemet is edzem.
Szóval szerintetek ez így jó?
1 hónap múlva látszódna már az eredmény?
Ja, és persze kardiónak járnék futni, ugyan így, 3 napig, majd 4.nap pihenőnap, és minden nap gyalog megyek iskolába és vissza, ez kb. 7 km.
És a hashoz rosszul linkeltem: [link]
Ja es a koretek amiket irtal jok en meg hajdinat javasolnam, chiat, egyel olajos magvakat, keszits magadnak hummuszt, es ez a recept is jonak tunik: [link]
Edzesbe en a nagy sullyal valo edzest javaslom, nekem az vallt be, de lehet neked a genetikad olyan hogy eleg a laza edzes is.
Szia,
először is a szejtán az full glutén szóval jobb ha elfelejted.
Másodszorra ha fogyni akarsz, minimalizáld a zsírbevitelt de annyira, hogy a napi zsír beviteleddel ne legyen több egy-két marék magnál, olívabogyónál. Fél avokádónál. De ezeket az olajos gyümölcsöket este egyed. Ne édes gyümölcsökkel. Délelőtt csak gyümölcsöt ennék. Az teljesen megfelelően ellát energiával, szénhidráttal, hogy a szervezeted optimálisan tudjon működni.a saláta nem valami jó reggelire, persze jobb mint a semmi. Reggelire érdemes egy 1000 kalóriát benyomni gyümölcsből, hogy jól induljon a nap. Aztán a továbbiak folyamán elosztani a maradék napi kalória idényed. A jujj sok a szénhidrát dumát felejtd el, a szénhidrát az alapvető tápanyagunk, arra van a legnagyobb mennyiségben szükségünk. Keress rá a high carb low fat-re, vagy 80/10/10-re.
Rendben, koszonom:)
Es korubelul mennyi ido, mire latszodni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!