Hogyan tudnék csak néhány kilót leadni edzés nélkül?
Nem vagyok duci (175cm 60kg), csak pár kilót szeretnék leadni nyárra hogy fel merjek venni rövid felsőket is.
Sajnos időm alig van, általában 4-kor végzek a suliban, akkor megyek csak ebédelni aztán 5-6-kor hazaérek és még meg sincs semmilyen lecke vagy akármi szóval nincs nagyon mikor edzeni, ami érdekelne meg akkor kezdődik mikor én még otthon se vagyok, de az iskola távolsága miatt napi 1-1.5 séta megvan plusz 10-12 emelet lépcsőzés.
Esetleg valami amit érdemes enni/inni ami segítene leadni azt a pár kilót?
Hacsak nem szenved már nagyon a kérdező az éhségtől, miért is baj, ha 4-kor ebédel? Amikor dolgoztam, a rendes, nagy étkezésem egészen este vlt, mert akkor tudtam nyugodtan, rendesen enni. Persze napközben is ettem, nem éheztem. De van, aki szabad akaratából ebédel későn. Ezzel nincs gond.
Kérdező, nem kell olyan rengeteg mozgás, de akkor tornázz valamit intenzíven otthon, mit tudom én, tanulás szünetében, talán direkt jót is tesz. A mozgás kell az egészséghez s ugye suliban s a könyv előtt ülsz, a séta kevés... Nem azt mondom, hogy izmosodj, ha nem akarsz, ezt mindenki döntse el maga. Valamennyi izom persze kell, elég szerencsétlen, ha az ember semmit se bír el s ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!