Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főként laposabb hasat szeretné...

Főként laposabb hasat szeretnék és néhány kiló mínuszat, mi a teendőm? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves lány vagyok, 163 cm és 58 kg. A hasamon levő zsírfelesleg mellett legalább 3-5 kg-tól szeretnék megszabadulni, nem érzem jól magam a bőrömben. Olvastam a diétáról, hogy fehérjét meg sok folyadékot kell fogyasztani, de konkrétumokat nem tudok. Hogy néz ki egy napi menü? Annyira tanácstalan vagyok... Olvastam a kardió edzésekről is, hogy jó hatással vannak a zsírra, de emellett még mit kellene tornáznom, hogy a hatás fokozódjon?

Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna tanáccsal ellátni. Köszönöm!

2013. ápr. 21. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Fehérje: hús, hal, tojás, túró.

Ezek mellé egyél sok zöldséget, kevés gyümölcsöt, mert sok benne a cukor. Ne egyél tejet, mert az emberi gyomor nehezen emészti meg. Ne egyél lisztes és cukros ételeket.

Kenyeret ha lehet egyáltalán ne fogyassz, de ha nem tudod megállni, akkor teljes kiőrlésű rozskenyeret egyél, ezzel viszont az a baj, hogy alig lehet olyat kapni, ami 100% teljes kiőrlésű rozslisztből készült. Ezért én ha nagyon muszáj akkor ropogós kenyeret eszek, wasát vagy a lidl-ben kaphatót: [link]

[link]

Nekem bevált ez az étrend.

2013. ápr. 22. 08:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz volt, köszönöm szépen!
2013. ápr. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!