Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi volt a max amit lefogyt...

Mennyi volt a max amit lefogytál, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki hány kg.tól tudott megszabadulni a legrövidebb ídőalatt? meg persze hogyan-mivel? köszi előre is a válaszokat!
2010. febr. 21. 18:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ohh és 6.54-es még egy kérdés: melyik az a (turb diéta, és mennyi az a nagyon drága?

köszi szépen előre is :)

és köszönöm az eddigi válaszokat is:)

2010. márc. 11. 08:39
 22/23 anonim válasza:

90 kg voltam 14 évesen, majd beköltöztem a kollégiumba, és onnantól kezdve kb. 3 hónap alatt ledobtam magamról 20 kilót, majd szépen lassan még 13-at, és így lettem 57 kg. Semmit nem csináltam, nem mozogtam és ugyan úgy ettem mint előtte, egyszerűen magától elkezdtek oldódni a kilók. Csak sajnos utána én kis buta nem figyeltem oda magamra, és jöttek a pasik, a hétvégi tivornyák, egész napi döglések és kajálások, a fogamzásgátló, és szép lassan 5 év alatt visszaszedtem magamra a kilókat, így most vagyok 95 kg de voltam már 114 is. Most a 90 napos diétát próbálom, hátha sikerül újra csinosnak lennem.

20/L

2010. márc. 11. 11:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Na hát gratulálok. A 90 napost meg kerüld!!!

kezdet voltam.

2010. márc. 11. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!