Ki csinálta azt a "fogyókúrát" hogy napi egy almat illetve valami nagyon keves kalória tartalmú dolgot evett? Mennyit fogyott? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy nagyon egészségtelen mert kétszer annyi fog visszajönni. De fokozatosan térnék vissza a normal etkezeshez. 15 kg-t mennyi idő alatt lehet ezzel lefogyni?2015. ápr. 22. 18:00
1/17 anonim válasza:
Én napi 300-500 kalória között eszem. Az almázást hülyeségnek tartom. Sajnálom rá a kalóriát. Én ezt a kalóriamennyiséget is zöldségekből és fehérjéből viszem be főként.
Amire számíthatsz az az, hogy iszonyúan löttyedt lesz a bőröd.
Ha oda tudsz figyelni a fokozatos visszaépítésre és, hogy utána normálisan egyél akkor szinte kizárt, hogy visszahízz, ez tapasztalat. Viszont arra is figyelj oda, hogy legalább utána kezdj el valamit sportolni, mert a hirtelen megnyúlt bőr látványánál még a túlsúly is jobb. Ezt komolyan mondom.
2/17 anonim válasza:
" mert kétszer annyi fog visszajönni. "
-ez csak rajtad múlik,mert ha odafigyelsz,akkor egy deka sem jön vissza,nemhogy a duplája
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! a "fogyókúra" alatt is mindennap fogok futni. gondolod hogy igy is megnyulik a bor? es te mennyit fogytal amit te csinalsz mennyi idő alatt? köszönöm a választ előre is
2015. ápr. 22. 18:36
4/17 anonim válasza:
300-500 kalóriával naponta futni? Ne röhögtess!
6/17 A kérdező kommentje:
19:14 meglehet csinálni, csak rajtad múlna, valószínűleg te olyan vagy aki nem lenne képes ilyesmire!:)
2015. ápr. 22. 19:43
7/17 anonim válasza:
Írd le akkor ma mit ettél. Kíváncsi vagyok
8/17 A kérdező kommentje:
Egy 170 grammos kefirt es egy muzli szeletet:)
2015. ápr. 22. 20:26
9/17 anonim válasza:
Kefír, abonett, májkrém, bögrés levesek, sajtkrém, saláták, párolt zöldségek stb. Simán lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!