Hogyan tudnám elérni, hogy a hasamon ne legyen ott az a kis zsír, ami látszik is a képen, amit mellékeltem, hogy ilyen "kerek" a hasam, nagyon zavar. Mit tegyek már, hogy ne legyen ilyen gömbölyű? (KÉP)
"Mozgás. Jelentem, nem működik nálam!"
Mindennap HÁROM teljes óra sport (tempós úszás, futás, biciklizés a hét különböző napjain) szigorúan kontrollált tápanyagbevitel mellett. Ha ez nem működik nálad, jelentkezhetsz a NASA-nál, mert a tudomány érdeke is, hogy megértsük, hogyan teremt elő a tested a semmiből energiát.
Azt szeretnéd, hogy azt mondják rád, hogy "ú de vékony az a lány és de csinos"?
Álomvilágban élsz. A nők soha nem fognak rád ilyet mondani, ahhoz túlságosan is úgymond "ellenségesek" vagyunk, a strandon a nők így is, úgyis a hibát fogják keresni a testeden, hogy a ducibbak azt mondhassák "vékonyabb, mint én de rajtam legalább van mit fogni", a vékonyak meg azt mondják "kb. olyan vékony, mint én, de nekem legalább nem olyan széles a csípőm, nincs akkora seggem, mint neki". Na kb. ez jár a nők fejében. A pasik pedig azt fogják gondolni: "oké, de lehetne rajta kicsit több fogni való, kinek kell a piszkafa", vagy "jól megdugnám, de kb. ennyi". Szóval kinek is akarsz tetszeni pontosan? Mert az emberek 90%-a úgyis meg fogja látni rajtad a hibát, az 1%-nak tetszeni fogsz, a maradék 9% meg pont lesz**ja, hogy te ott vagy a strandon.
Nincs hasizmod, nem feszes a hasad, nem a zsír a legnagyobb probléma. Hiába lesz kevesebb a zsírod, a hasad akkor sem lesz olyan, ami a nagykönyvben meg van írva, mert nem edzel eleget.
Kérdező, nincs olyan, hogy megérkezik a megoldás, ez összetett dolog. És a sok zsír, kevés szénhidrát, mozgás is akkor működik, ha kalóriadeficitben vagy.
A strandot sosem értettem, engem ott a víz érdekel, nem az, hogy milyen szögből és tartásban hogyan redőződik a hasam... Néha csodabogárnak érzem magam, hogy nem hoz lázba vagy nem akaszt ki, hogy melyik idegen avagy ismerős mit gondol, ha rám veti tekintetét :D Nem azért megyünk, hogy ellegyünk? Jó, biztos sok ember van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!