Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, hogy a...

Hogyan tudnám elérni, hogy a hasamon ne legyen ott az a kis zsír, ami látszik is a képen, amit mellékeltem, hogy ilyen "kerek" a hasam, nagyon zavar. Mit tegyek már, hogy ne legyen ilyen gömbölyű? (KÉP)

Figyelt kérdés
Már két hónapja nem eszem fehér lisztet, pékárut, rizst nagyon ritkán, napi egy kockacukor a kávémba, heti egy kocka csoki kb, mert már nem bírom. Mégis megállt a fogyás. Egy 5 napos léböjt kúrán gondolkozom most, hogy hátha az segít...
2015. ápr. 21. 11:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Mozgás. Jelentem, nem működik nálam!"

Mindennap HÁROM teljes óra sport (tempós úszás, futás, biciklizés a hét különböző napjain) szigorúan kontrollált tápanyagbevitel mellett. Ha ez nem működik nálad, jelentkezhetsz a NASA-nál, mert a tudomány érdeke is, hogy megértsük, hogyan teremt elő a tested a semmiből energiát.

2015. ápr. 21. 14:06
 32/35 anonim ***** válasza:
83%

Azt szeretnéd, hogy azt mondják rád, hogy "ú de vékony az a lány és de csinos"?

Álomvilágban élsz. A nők soha nem fognak rád ilyet mondani, ahhoz túlságosan is úgymond "ellenségesek" vagyunk, a strandon a nők így is, úgyis a hibát fogják keresni a testeden, hogy a ducibbak azt mondhassák "vékonyabb, mint én de rajtam legalább van mit fogni", a vékonyak meg azt mondják "kb. olyan vékony, mint én, de nekem legalább nem olyan széles a csípőm, nincs akkora seggem, mint neki". Na kb. ez jár a nők fejében. A pasik pedig azt fogják gondolni: "oké, de lehetne rajta kicsit több fogni való, kinek kell a piszkafa", vagy "jól megdugnám, de kb. ennyi". Szóval kinek is akarsz tetszeni pontosan? Mert az emberek 90%-a úgyis meg fogja látni rajtad a hibát, az 1%-nak tetszeni fogsz, a maradék 9% meg pont lesz**ja, hogy te ott vagy a strandon.

Nincs hasizmod, nem feszes a hasad, nem a zsír a legnagyobb probléma. Hiába lesz kevesebb a zsírod, a hasad akkor sem lesz olyan, ami a nagykönyvben meg van írva, mert nem edzel eleget.

2015. ápr. 21. 15:27
 33/35 anonim ***** válasza:
#32: Nem mindenkit érdekel a nagykönyv... Nekem is az izmosabb has tetszik (bár szerintem a kérdező akkor is rém csinos :) akad rajta hájacska és szebb lenne izmosan, de ezzel együtt is :) én sose leszek ilyen csinos, izmosabb is csak ha valahogy erőt veszek a lustaságomon), de nem vagyunk egyformák. Van, aki egyenesen csontváz akar lenni, az már gond, de ha csak egészségre nem ártalmasan vékony akar lenni kevés izommal, ő dolga. Sok nő nem akar izmot felszedni, csak a lapos has érdekli. A párom férfi létére nem akar izmokat semmiképp, valamicske úgyis van, ez neki elég. Joguk van hozzá.
2015. ápr. 21. 16:50
 34/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, nincs olyan, hogy megérkezik a megoldás, ez összetett dolog. És a sok zsír, kevés szénhidrát, mozgás is akkor működik, ha kalóriadeficitben vagy.

A strandot sosem értettem, engem ott a víz érdekel, nem az, hogy milyen szögből és tartásban hogyan redőződik a hasam... Néha csodabogárnak érzem magam, hogy nem hoz lázba vagy nem akaszt ki, hogy melyik idegen avagy ismerős mit gondol, ha rám veti tekintetét :D Nem azért megyünk, hogy ellegyünk? Jó, biztos sok ember van, aki nem.

2015. ápr. 21. 16:55
 35/35 yesplease válasza:
El kéne dönteni, hogy fogyni szeretnél és "lötyi" maradni, vagy szeretnél feszes testet is esetleg? Ahhoz már meg is kell mozdulni. Ez esetben viszont nem mindegy, hogy milyen sportot választasz. Gondolok itt arra, hogy ezzel a testalkattal ne állj neki biciklizni, ha nem akarsz nagyon vastag és vaskos lábakat.
2015. máj. 3. 04:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!