Hogyan tudnám elérni, hogy a hasamon ne legyen ott az a kis zsír, ami látszik is a képen, amit mellékeltem, hogy ilyen "kerek" a hasam, nagyon zavar. Mit tegyek már, hogy ne legyen ilyen gömbölyű? (KÉP)
Semmi probléma nincs a combjaival az illetőnek.
A hasad is szerintem oké.
Persze a mozgás sosem rossz,azokat a tanácsokat nyugodtan megfogadhatod, de ne legyen rossz erzesed, ha a tükörbe nézel, teljesen szép és nőies alakod van,nem kell piszkafa lábakat elérni meg tökre beesett lapos hasat.
Ennyi fogni való elfér a pocakon,ha zavar akkor azt tényleg add le,tartsd a diétát és mozogj, de a comboddal semmi gond nincs.
Nem értem a többiek miről beszélnek...
Csinos vagy.
20L
A normális nem azt jelenti hogy azt eszel amit csak kivansz.
Olyan diétát kell belőni amit tudsz tartani.
Nem mindenkinek megy gyorsan a fogyás, én ketogénnel (az volt az utolsó reményem bő egy év stagnálás után) és némi odafigyeléssel is inkább súlyt tartok. Amúgy ha szereted a zsírt, akkor finoman megpróbálkozhatsz vele (azért írom így, mert pár hónap paleózás után még kikészültem a ketótól. 2 év után pedig problémamentesen álltam át, szenvedni nem vagyok hajlandó pár napig sem), csak akkkor csökkentened kell a szénhidrátot. A kockacukor speciel teljesen felesleges. Nekem idő volt, míg jobbára leszoktam a kávé édesítésétől, de ha nagyon muszáj, ott az eritrit. Ha szegény az ember, mint én, főleg jó, mert sajnálom elhasználni, semmi értelme, csak édes, de legalább drága...
A magam részéről tudom, mi a megoldás, csak lusta vagyok és fegyelmezetlen, bár ez azért javul. Több mozgás, ketogén kis evési ablakos időszakos böjttel és odafigyeléssel, hogy ne egyek túl keveset, mert azt nem bírom (hiába fogynék gyorsabban - nem értem, miért gondolja bárki, hogy mondjuk koplaláskor tárol a test. a semmiből nem tud tárolni, hát még a hiányból. pont éhezésre vannak tartalékaink, csak épp rossz étrend mellett izom is bomlik), de túl sokat se, mert akkor nem fogyok. De meg lehet oldani még nekem is, bizonyosan Neked is. Próbálkozz, illetve írd le, mit, mennyit eszel, hátha látunk hibát. Azt jól írták, hogy ha alacsony a szénhidrátbeviteled (ami nem biztos, erről nem írtál), akkor nyilván nem lehet nagyon alacsony a zsír, nem koplalhatsz és fehérjén sem élhetsz. Nem kell tőle félned, kevés szénhidrát mellett elég jó fogyáshoz, a zsír energia, laktat és ez az étrend jót tesz a zsírbontásnak, az alacsony inzulin- és magas glükagonszint miatt, plusz az izmokra is vigyáz. Természetesen ezek csak akkor igazak, ha rendesen eszel, a fogyáshoz kalóriadeficit kell, az izmok megtartásához elegendő (nem túl sok, az árt a ketózisnak) fehérje.
De lehet, hogy masszívan inkompatibilis vagy ezzel az étrenddel, nem gond, lehet máshogyan is. Én ugyanúgy fogyok nem ketogénnel, csak tudjak kalóriadeficitben enni.
milyen szeretnel lenni? csak mert noknel 25%-os testzsir ala nem igazan erdemes menni, mert jonnek a hormonalis problemak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!