Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek is volt már ilyen szar...

Nektek is volt már ilyen szar napotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Voltatok már úgy, hogy 3 hete tartottatok egy diétát, rengetek motivációtok volt, és mozogtatok is, és akkor BUMM jön egy olyan nap mikor semmi kedvetek betartani, se mozogni, és minden szart összeesztek, és egy rakás szerencsétlenségnek érzitek magatokat, és olyan gondolatok gyötörnek hogy "Na tessék, még ezt se sikerült betartani, és soha az életbe nem fogok lefogyni?" Nem? Hát nekem pont ma volt ilyen napom... :( Nem tudom mi történt, pedig még emlékszem a tegnap estére, milyen pozitív gondolatokkal feküdtem le. :(

Esetleg úgy még menthető lenne a nap, ha edzenék egy nagyot, hogy kiürüljön az a sok szénhidrát?

2015. ápr. 19. 17:24
 1/6 angelside ***** válasza:

Ha pihenő napod van, akkor ne edz. Ha nem pihenő, akkor csinálhatsz valamit, ha ez megnyugtat.

Egyébként szerintem ne légy olyan szigorú magadhoz. Egy ilyen nap még nem tragédia. Arra figyelj oda, hogy ne legyen ez mindennapos. Kitartás. Most 2-3 hétig megint tartsd a diétádat.

És természetesen diéta alatt is egyél eleget, rendesen. :)

2015. ápr. 19. 17:38
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Pontosan ma volt:(

2015. ápr. 19. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm szépen! :) Eszek amúgy rendesen, nem éheztetem magam, úgyhogy nem is tudom mért volt ma ez a falásroham. Talán nem az éhség csak a szénhidrát utáni vágy. De mentem a menthetőt, mindjárt megyek edzeni! :)

2# Ohh sorstárs... Hát mi van ma??

2015. ápr. 19. 18:33
 4/6 angelside ***** válasza:
Mennyi Ch-t eszel, és kb. mennyit akarsz még fogyni?
2015. ápr. 19. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
ma már szard le. holnap egyél rendesen ahogy szoktál de ne koplalj stb ne tart gyümölcsnapot, mert úgy többet ártasz.
2015. ápr. 19. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég hideg borús nap volt ma, ilyen időben sok embernek megy el a kedve mindentől.
2015. ápr. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!