Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudom eltüntetni a...

Hogyan tudom eltüntetni a hasi zsírpárnáimat?

Figyelt kérdés
10 hònapja szültem ès a hasamon nagyon sok felesleg maradt. Hogyan tudnám hatèkonyan eltüntetni a zsìrpárnáimat? Tudom,hogy nincs csak helyi fogyás ès igazából nem is bánnám ha máshonnan is fogynèk. Tudnátok valami jò mòdszert,csodabogyòkon kìvűl? :)
2015. ápr. 19. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Megfelelő étkezés, sok mozgás. Este a lehető legkevesebb szénhidrátot vidd be a szervezetedbe. Kerüld a kajának nem minősíthető ételek bevitelét.

A neten találsz egy csomó torna videót és tornagyakorlatokat, tornázz velük együtt.

Hasra még jó a felülés, a hasprés, a hullahoppozás, az ugrálókötelezés, futás, meg az egyéb hasi gyakorlatok.

Sok sikert! :) Jó egészséget a picinek és neked is! :)

2015. ápr. 19. 13:19
 2/6 anonim válasza:
Szerintem a csodabogyókat felejtsd el! Nőknek, futás, aerobik, szóval minden nap egy kis mozgás, de diéta nélkül persze nem sokat ér. Egyél teljes kiőrlésű kajákat, reggelire pl a zabpehely egy kis tejjel nagyon tápláló! Került a zsíros ételeket és a fehér kenyeret! Minél kevesebb cukor, és sok sok víz!
2015. ápr. 19. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudni kell, hogy fogyókúránál a hasról tűnik el legutoljára a zsírpárna. Tehát érdemes a hasat külön kezelésbe venni. A YouTube-on sok olyan hasizomerősítő gyakorlat van, amivel együtt tudsz tornázni, például: https://www.youtube.com/watch?v=XhICVNbJiNk
2015. ápr. 19. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat :) igyekszem kipròbálni mindent. Egy ideje amikor az időm engedi a pici mellett,akkor tornázom. Cukros dolgokat nem eszem ès igyekszem elhagyni a vacsit.
2015. ápr. 19. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Vacsorát nehogy elhagyd! Nem koplalni kell, hanem normálisan étkezni és mozogni!

Mivel szültél, így a bőrnyúlás is szerepet játszik a dologban.

2015. ápr. 19. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van,a bőröm is megnyùlt elèggè.. szeretnèm,ha valamennyire vissza hùzòdna,feszesebb lenne.. Nem akarok koplalni azt nem is bìrnám,mert vèrszegèny vagyok ès ha nem eszem párfalatot,akkor elszèdülök. Nagyon leakarom adni a felesleget,de nem az egèszsègem árán.
2015. ápr. 20. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!