Van a hasamon egy kis zsír és hogy tudnám eltüntetni?
Férfi vagyok.
Minden testrészemmel meg vagyok elégedve csak a hasamon van egy pici úszógumi és azt szeretném minél hamarabb lebontani.
Mit ajánlotok ?
Kezelés,étkezés,bármit elfogadok. Minnél hamarabb szeretném ,hogy eltűnjön.
Válaszokat előre is köszönöm. :)
Helyi zsírégetés nincs. Hiába végzel napi 1000 felülést, nem fogja leégetni a zsírt. Amit elérsz vele, hogy az izom megerősödik és
1. először picit feszesebb lesz a hasad és talán kisebbnek látszik
2. aztán ahogy nő tovább az izom kinyomja majd a rajta lévő zsírt és rosszabbul fog kinézni
Zsírt veszteni diétával és egész testet megmozgató edzéssel lehet.
Ha nem diétázol csak ész nélkül edzel hasra, nem lesz kockás hasad.
De ha vetted volna a fáradságot és utána néztél volna...ezer ugyanilyen kérdés volt már itt is, leírtuk már milliószor mi a teendő. A több tucat fitnesz és body bulding honlapról és blogról nem is beszélve. Rengeteg diétás étrend és edzésterv van.
Tudom egyszerűbb kiírni egy kérdést és eltereferélni. Nem akarlak leoltani, de már itt az elején is tessék energiát fektetni a dologba, nem másoktól várni a megoldást. Sz..rásig van a net vonatkozó információval, főleg, hogy mindenki fit és izmos akar lenni.
Képtelenség mindent összefoglalni két mondatba.
Elottem levo jol irta!
Amugy, ha kondiba jarsz, minek itt kerdezel ilyen dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!