Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak futok, tudok fogyni?

Ha csak futok, tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Az étrendre is figyelnék.

DE képtelen vagyok ilyen tornákat végigcsinálni pl Rubint, Béres,

Csináltam mostegy Péntek Enikőset, teljesen kivagyok... lehet mert nem vagyok kondiban. Pedig nem tudtam végigcsinálni.

Futni és/vagy ugráló kötelezni szívesebben, mint ezeket :D

Egyébként 170/85kg vagyok.

17/L

2015. ápr. 11. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj az étrendre, futás, bringázás, ellipszis. Mire lemegy a 85-ből néhány kiló fogod bírni a Rékatornát is :)
2015. ápr. 12. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a futás nem teljesértékű edzés, annyira, hogy még a lábaidnak sem ad igazán nagy terhelést. De ha nem vársz többet a testedzéstől, akkor jó a futás is.

Viszont a fogyás azon múlik, hogy mennyire figyelsz az étrendedre. Most ha trükkös vagy, akkor annyit írtál a kérdésedben hogy az étrendedre is figyelsz, és közben arra gondolsz, hogy van egy tömegnövelő étrended. Fogyni fogsz? Nem, trükkös de hízni.

Szóval az étkezések kérdése, a futás az csak egy kis kalória felhasználás, de hogy a testsúlyod, zsírtartalékod hogyan változik az azon múlik mit és mennyit tápolsz be :)

2015. ápr. 12. 08:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!