Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Formálódni, fogyni szeretnék....

Formálódni, fogyni szeretnék. Ötletek?

Figyelt kérdés
Kérem, aki tud az segítsem nekem, ötletekre, bevált módszerekre vagyok kíváncsi. 28 éves vagyok, eddig semmit nem sportoltam, 15 éves korom óta 55 kg voltam. Az elmúlt szűk 1 évben felszaladt 9-10 kg, már rosszul érzem magam lelkileg. Ma kezdtem el futni, tornázni. Mit egyek sportolás után? Már lemondtam a sok-sok csokiról, igen, ez az oka a +10 kilónak.

2015. ápr. 11. 11:07
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

Erre az alakra mit ajánlanátok?

2015. ápr. 11. 11:12
 2/3 anonim válasza:

A fogyás kulcsa; sokszor keveset. Egyél egészségesen, naponta maximum 1500 kcal bevitellel! Legyen meg a napi öt étkezés, sose legyél éhes!

Kerüld a zsíros ételeket :) A lényeg, hogy ne úgy egyél, hogy egész nap semmit, majd utána sokat. Mivel a szervezet tartalékolni kezd az éhség miatt, mert nem tudja, mikor kap legközelebb táplálékot.

2015. ápr. 11. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy nem tudom, hogy miből mennyit szabadna ennem. Persze lemondok a zsíros ételekről, de azt sem szeretném, hogy beteg legyek. Sok vitamint szedek, agymunkát végzek, de azért oda is kell állóképesség. Ebben tudsz segíteni?
2015. ápr. 11. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!