Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lépcsőzés! Mennyit lehet vele...

Lépcsőzés! Mennyit lehet vele fogyni és formálódni?

Figyelt kérdés
10.-en lakom, és ma kezdtem el a lépcsőzést, ma még csak az ötödikig jöttem fel gyalog, de emelni szeretném naponta csak nem tudom hogy csináljam. Mikor mehetek a hatodik emeletre? Egy nap hányszor jöjjek fel? Bevallom őszintén kezdésnek hirtelen kicsit sok volt az ötödik, igaz csak egyszer tettem meg. Emellett milyen gyakorlatokat végezzek itthon? Fenékre, combra, vádlira és hasra szeretnék fogyni.

2013. máj. 25. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én minden nap lépcsőzöm. Meg edzem.

Nem kezdek el ettől fogyni, szép is lenne..

2013. máj. 25. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
4 emeletes házban lakom a negyediken, no lift. Naponta többször "gyakorlom" a lépcsőzést, de fogyni csak diétával lehet.
2013. máj. 26. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tuz van, akkor bent fogsz egni, mert nem tudsz lemenni a lepcson/o.O

Tessek elmenni egy edzoterembe vagy uszodaba es sportolni...

Nem mellesleg, ha cukor es egyeb szenhidrat fogyasztas mellett nem lehet fogyni, akkor vajon miert kell nekem 2 szammal kissebbruha, mint par honapja?

2013. máj. 26. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy cukorevéssel nem lehet fogyni (ha Valaki mondta, akkor Valaki nem Senki).

Csak sz.ar úgy lefogyni, hogy közben zsírosak a szervek, zsír marad a hason -több mint amennyit az ember akar vagy egészséges- illetve épül az az IR, cukorbetegség, gyulladások.. ami késik nem múlik, ha cukorról van szó. Rohad a fog kicsit, de manapság olyan jó fogászatok vannak hogy ebben úgy látom semmi kivetnivalót nem találunk :)

2013. máj. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!