Hogy lehetne hatásos a fogyásom?
68 Kg-al szerintem nyugodtan lehet futni.
Természetesen normális technika normális cipő és normális hely.
A semmit nem eszel az sokra nem vezet. Egyél inkább fehérje + zöldség kategóriában valamit.
Hús?
A gyümölcsökben van ami több kalóriát tartalmaz, mint a fehér kenyér.
Attól, mert nem mindenki bírja a futást te miért veszíted el a motivációdat? Én is le szoktam írni, hogy érdemes vigyázni vele mert nem mindenkinek bírja jól a teste, meg amúgy is a futás az max. egy kiegészítő edzés. A valódi edzések mellé.
Hogy ne érne semmit az egyáltalán nem igaz, csak nem kell túlmisztifikálni a szerepét, hatásait. Állóképesség fejlesztésre jó, kis stimuláció a lábaknak, azért futó lányok feneke nem néz ki rosszul, de lehet ez inkább azokra igaz akik erősítenek is mellette. Szerintem a teljes testes edzés az alap, ezt lehet kiegészíteni a futással.
Vagy: egy küzdősport az alap, ki lehet egészíteni futással (de ezt meg már sokszor értelmetlen is)
--
A kenyérevés azért nem egészen azt jelenti, hogy odafigyelsz az étrendre. Szóval a gabonafogyasztás mellett és miatt hízik el a fél nyugati világ, most te odafigyelsz rá és ugyan azt eszed, a tudatos táplálkozás nem azt jelenti, hogy tudatában vagy annak, hogy éppen mit rágsz, hanem hogy belátásod szerint elkerülöd azt, ami táplálékot rossznak tartasz, tudod hogy nem bírja a szervezeted, tudod hogy elhízol ha azt eszed vagy megbetegszel.
Ha nem eszed, az meg jó, részemről ez már kimeríti az odafigyelést, legalábbis gabonaevés téren, ez jó.
Nincs annyira nagy súlyfelesleged, ha kenyér helyett zöldségeket eszel, mellette húsokat, tojást, halat és nem eszed túl magad érzelmi evés, nassolás miatt akkor szépen fogyni fogsz, heti fél kiló fogyással lehet számolni, nem kell többet erőltetni.
:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!