Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos a diéta ha...

Mennyire hatásos a diéta ha csak hétköznapokon tartom be?

Figyelt kérdés

Nem 2 hetes villám fogyókúráról van szó vagy ilyesmi, szeretném tartani ezt az életmódot. Zöldségdús étrend fehérjével, szénhidrát bevitel a minimumra csökkentve, mellette szintén hétköznaponként edzés (tehát minden hétköznap).

És nem arról van szó hogy hétvégén halálra akarom enni magam tortákkal meg zsírban úszó húsokkal (amit egyébként sem bír a gyomrom). Hanem mivel barátom van, a hétvégénk nagyon mozgalmas, olyankor a családdal töltjük az időt, és még ha itthon vagyunk meg tudom oldani, de ha náluk akkor elég kellemetlen volna kis dobozkákban vinni a zöldséget meg a natúr csirkemellet, visszautasítani mindent amivel kínálnak... szóval értitek, tipikus magyar család az övék ahol hétvégén összejön a társaság, és együtt esznek. Tehát visszakanyarodva a kérdésre, hogy valami rendszert vigyek ebbe is, ha hétvégén nem tartom az adott ételeket de odafigyelek arra hogy mennyit eszek, és főleg hogy miből, az milyen mértékben hátráltatja a sikerességet? A fogyás a célom, valamint kis mértékben izmosodás.

2015. ápr. 3. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha fogyni akarsz, akkor be kell tartani a diétát nincs mese. Ha viszont a cél az, hogy hosszú távon jobban nézz ki, és nagyjából "tisztán" akarsz kajálni, akkor beleférhet, hogy hétvégén mást is eszel. Emellett nem tudom, miért ne lehetne dobozolt kaját vinni magaddal. Mellé pedig ennél ott, de egész nap amúgy sem egyszer eszel. Nálam valahogy alap, hogy viszek magammal kaját, akkor is, ha tudom, hogy valahol fogok enni.

Összességében még mindig jobb, mintha egyáltalán nem figyelnél a táplálkozásra.

2015. ápr. 3. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom csak 1x eszel ott ebédet vagy vacsorát.A reggeli és a vacsora vagy az ebéd lehet egészséges.Valamint ott is lehet sokkal kevesebbet enni.
2015. ápr. 3. 11:22
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Igen, kedves második, én is valami ilyesmire gondoltam, csakhogy egyszeri megszegése a diétának is megszegés...
2015. ápr. 3. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
eléggé hátráltatja...diéta alatt a szervezeted anyagcseréje valamennyire lelassul, hogy "védekezzen" a fogyás ellen, hiszen ő nem tudja, hogy nem éhezel, hanem célod van vele. Így ha zsíros, olajos kajához jut, minden cseppjét el fogja raktározni a szűkebb időkre. A diéta nem diéta, ha megszeged.
2015. ápr. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!