Nem akar újra beindulni a fogyásom, jó ha nekiállok koplalni?
Figyelt kérdés
62 kilós kismalacként indultam,55 kiló a normális súlyom, most annyi vagyok, de már régóta ezt mutatja a mérleg és nem akar beindulni a további fogyás. Nem eszek többet, csak a koplalás segíthet? 48 a cél.2015. ápr. 6. 18:38
1/6 anonim válasza:
Abban, hogy újra 62 kg legyél segíthet, egyébként pedig sportolni kéne, az hatásosabb.
2/6 anonim válasza:
Azért nem fogysz, mert éhezteted a szervezetedet. A jó diéta nem abból áll, hogy nem eszel, hanem abból, hogy tudatosan, de mértékkel.
Amennyiben úgy érzed, hogy jó az étrended, akkor is az a gond, hogy nem eszel. Lehet, hogy hintáztatásra szorulsz, arra, hogy megmutasd a szervezetednek milyen az, mikor bőség van, így tudni fogja, hogy mostantól megint kalóriakeveslet van - így felhasználja azt, ami megvan. Tarts minden héten egy napot, mikor 2-3g/testsúlykilogram szénhidrátot viszel be, pl. rizsként. Nem attól az egy naptól fogsz elhízni, viszont segíteni fog a fogyásban, mert megint beindul az anyagcseréd.
3/6 A kérdező kommentje:
Helóka, én sportolok is és ésszel eszek, ezért adtam le eddig 7 kilót. De most valami nem akar beindulni
2015. ápr. 6. 19:06
5/6 A kérdező kommentje:
Kb. két hete
2015. ápr. 6. 21:24
6/6 anonim válasza:
Tarts egy kilengős napot. Na persze nem 3 bigmac-re gondolok, de egyél amit megkívánsz. Egy kis löket nálam eddig mindig bevált. Monjuk a kilengésem rántott csirkecomb, kis zacskó ropi és egy kis csoki volt. (2000 kcal körúl, amúgy 1450 -t eszek átlag). Nekem ilyenkor a stagnálás után újra beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!