Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

Ittam stewias power fruitot

1 pohar kolat

Egy csik csokit ( tabla)

5 db haztartasi keksz

Ez hany kaloria?

2015. ápr. 9. 18:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"1.Csordultig van vitaminnal es nem keves vitaminnal

2.Csokit te is eszel biztos tehat ezt sem ertem :)

3.Kekszben sincs semmi egeszsegtelen.."

1. A dobozos cukros gyümölcslé soha nem olyan mint a friss zöldség vagy gyümölcs. Ne így próbálj vitaminokat bevinni, sokba kerül és nem is olyan jó.

2. Én pl. nem szoktam. Régen sokat ettem de már leszoktam róla és egyáltalán nem kívánom, nem is olyan nehéz teljesen elhagyni, pedig régebben nem telt el nap hogy ne egyek.

3. Fordítva, semmi egészséges nincs benne. Üres kalória amitől hamar éhes leszel megint. Semmi fehérje, semmi vitamin, semmi jófajta olaj, csak cukor meg vegyszerek.

2015. ápr. 9. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:

A reggeli italod 12%-ban tartalmaz csak gyümölcslevet, s van benne a rengeteg adalékanyag mellett szukralóz is, amiről bizonyított, hogy nagyobb inzulinválaszt okoz, mint a cukor, s emellett még étvágyfokozó is.

És mitől egészségtelen? Hát mert a szükséges táp- és ásványi anyagok hiányoznak a napi menüdből. Fehérje? Rost?

2015. ápr. 10. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!