Diétázom. Valaki pls nyugtasson meg, hogy nem ettem sokat (? )
Figyelt kérdés
-Reggeli (6:45): Fél bögre tej, 7 teáskanál müzlivel cukormentes, magok vannak benne. pl.:mogyoró,napraforgómag,mazsola(kb 3 szem mazsola ha volt benne), egy kisebb méretű banán,és egy közepes méretű alma,és 1,5 dl tejeskávé(steviával édesítve). -Tízórai: 9:35: 1 db csökkentett szánhidrát tartalmú kifli,benne 1 db füstölt tarja talán,nagyon nagyon pici hagymával és répával.-Ebéd: 2 tányér (eléggé lapos fajta mélytányér) brokkolifőzelék, és 3 szelet zacskóban főtt hagymás tarja. -Uzsonna(ma nagyon kívántam az édességet,ezért): 1 közepes méretű alma és kb 4 evőkanál csokis puding (én csináltam,steviával ízesítettem ezt is). Ehetek ma még valamit?(zsírszegény túróra gondoltam) Vagy ez már eleve nagyon sok volt? :( 163cm/51,5kg 14/L2015. márc. 19. 16:56
1/8 A kérdező kommentje:
ja és a főzelékben amúgy 3 kanál liszt volt,és fele norbis lisztből volt (50% csökkentett ch tartalommal). A tarja kb 25 dkg lehetett.:/
2015. márc. 19. 17:07
3/8 anonim válasza:
túró belefér :)
Én szoktam ízesíteni egy kis görög joghurttal és ha van, akkor meggyel :)
Persze csak akkor, ha bőven belefér a kalóriakeretembe :)
Jóétvágyat hozzá!
4/8 A kérdező kommentje:
Voltam futni,szóval mar nem érzem olyan rosszul magam :) Koszonom szepen a válaszokat! :)
2015. márc. 19. 20:29
5/8 anonim válasza:
diétázol és tarját meg pudingot eszel??? az meg miféle diéta?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok minden nap csirkemellet enni,változatosan kell étkezni..:) meg azért is ettem ennyit,hogy birjam a futast,mert előtte nap nem bírtam,szerintem a kevés étel miatt.A puding pedig glutenmentes-cukormentes,steviaval edesitettem,ami 0kalorias.:) Szerintem nem nagy dolog,ennyit mindenki megengedhet magának,ha belefér a keretbe.:)
2015. márc. 20. 06:03
7/8 anonim válasza:
Ez nem sok, szerintem pont normális! Amúgy szerintem ilyen adatokkal nem is nagyon kéne diétáznod, de persze ahogy gondolod! Csak az a lényeg, hogy rendesen egyél (ahogy most leírtad) és ne legyél semmiképp anorexiás!:D
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ! :))
2015. márc. 20. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!