Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért repedezik a bőröm ha...

Mért repedezik a bőröm ha tornázok és diétázom?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete elkezdtem rendszeresen tornázni (napi 1-1,5 óra)és a 90 napos diétába is belekezdtem. Eddig minden rendben is ment már elkezdtem érezni a változást, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és pár kg már le is ment de ma azt vettem észre a bőrömön, hogy elkezdett elég látványosan repedezni szinte mindenhol! Felkaromon, csípőmön, combomon és a hasamon is, pedig rendszeresen kenem különféle testápolókkal a bőrömet, de ezt nem most kezdtem ezpmra szám mindennapos. Vajon mitől lehet az a hirtelen bőrrepedés? Kérlek adjatok tanácsokat, hogy mit csinálok rosszul vagy esetleg ha lehet tenni valamit ez ellen! Nagyon kétségbe vagyok esve. Segítsetek!!

2015. jan. 10. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán nem megfelelő a diétás étkezés vitamin tartalma és A-vitamin hiánya lépett fel.
2015. jan. 10. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a bőröd kicsit ki volt nyúlva és most, hogy fogyni kezdtél előtűnnek ezek a csíkok. Nem a fogyókúra vagy a diéta hibájából adódóan, hanem az eddigi túlsúly miatt. Próbálj ne túl gyors tempóban fogyni, és használj ilyen bőrfeszesítő testápolót, ne csak simát, és azt alaposan masszírozd be a bőrödbe.
2015. jan. 11. 07:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Megpróbálok több vitamint bevinni a szervezetembe és új krémeket is ki fogok próbálni.

Annyit szeretnék még, hogy ezek reggelre elhalványodnak, de estére ismét éléni színük lesz a csíkoknak. Idővel kevésbé fognak bevörösödni és így fog szépen halványodni?

2015. jan. 11. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Olvasgatnivaló: [link]
2015. jan. 11. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!