Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázom, egy héten egy...

Diétázom, egy héten egy csalónap mennyit árt?

Figyelt kérdés
Egy ideje diétázom, de egy héten egyszer van egy "csalónap", amikor azt eszem amit csak akarok, kicsit nagyobb mennyiségben is, mint egyébként. Amúgy másnap azonnal visszaállok a diétás étrendre. Árt valamit az az egy nap, vagy nagy jelentősége nincs? Jobb lenne ha azon az egy napon is betartanám a diétát?
2014. aug. 3. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
aznap amikor tobbet eszel akkor mozogj tobbet is.es akkor nem arthat.de ha igy folytatod akkor azon kapod magad. hogy mar heti ket ijen napod lesz aztan harom s igy tovabb.ha nem veszed komolyan, nem fogod elerni amit akarsz.egy honap dieta utan egy olyan napom volt h megettem amit csak megkivantam, ne mondjam h furdalas gyotort egy hetig:)) s jol kieheztettem magam...buntetesbol...folosleges.
2014. aug. 3. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Komolyan veszem, nem 2 hete kezdtem el, és szépen mennek is le a kilók, csak egyszerűen jól esik az az egy napi bűnözés. Bár nem mondom, nekem is tud miatta bűntudatom lenni... Csak érdekelt, hogy sokat ártok e vele
2014. aug. 3. 19:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és én utána másnap nem éheztetem magam, hanem a kb 1,5 órás mozgásból lesz vagy 3 óra
2014. aug. 3. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak heti EGY nap lazítasz, és akkor is csak VALAMENNYIVEL eszel többet, nem pedig pukkadásig zabálsz, akkor csak segít abban, hogy tovább tudd tartani a diétádat.

Nem árt, hanem inkább segít hosszú távra nézve.

2014. aug. 3. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogyha valoban annyit mozogsz akkor folosleges dietaznod.persze azsem mindegy hogy mit mozogsz...de akkor is hatasos.en napi 5kmt szaladtam mellette nem ettem kenyeret es edesseget(semm cukrosat)es lefogytam az osszes folos kiloim...:)
2014. aug. 3. 20:30
 6/8 Osynho ***** válasza:
Hogy néz ki a diétád?
2014. aug. 3. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
A diétám zöldség gyümölcs és tejtermékből áll meg tojásból...alapvetőleg vegetáriánus vagyok de attól eltekintve könnyen rámjönnek a kilók mert az a fránya PCOs szindróma az életem része.fontos az én helyzetemben hogy mozogjak és szénhidrát bevitelem a minimálisra csökkentsem, vagyis 150 gramm per nap, max.általában vagy gyümölcsöt eszek reggelre, 2 barack, 2 alma, 2 körte,(idei gyümik) vagy 2 főtt tojást egy paradicsommal és egy kis uborkával. ebédre vagy zöldség levest eszek (a zöldségek a saját kertünkből) vagy egy tál vegyes salátát.ebéd után meg egy kis gyümölcsöt, de már max egy darabot és csak akkor ha édes után kuncsorgok...vacsorára, frissen fejt házitejet, esetleg abból készült savanyú tejet iszok.és ha éhesnek érzem magam akkor eszek valamilyen zöldséget, frissen.A főtt ételekbe nem használok tartositószerrel összekevert fűszereket.Amit lehet frissen használok,pl petrezselyem-,zellerzöld, tárkony, lestyán, stb.Olajat meg lisztet sem.továbbá a házi sajtot is megeszem, habár azt annyira nem szeretem, de néha jó egy kis paradicsommal.persze sokan nem tudják elképzelni hogy hogyan készitem meg a főzeléket pl...hát nem készitem meg.:) a mai vacsorám pl. főztem zöldborsót, leszürtem a levét és tejfőllel kevertem össze, sóval borssal és paprikával izesitettem.
2014. aug. 3. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
A zöldborsót kevertem tejföllel, nem a levét.és egy napi reggelim csak két darab gyümölcs...csakhogy ne értsék félre:D
2014. aug. 3. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!