Mennyire jó ez az edzésterv+ étkezési terv, elolvasnátok lécci?
Leszeretnék fogyni ( főleg a nyár miatt ), és a következő diétára gondoltam. Reggeli: müzli+tej+főtt tojás, tizórai: gyümölcsök, délben: ami van ebédre sok zöldséggel, uzsonna: natúr joghurt egy pár mandulaszemmel, vacsi: párolt zöldségek vagy semmi
Emellett naponta 90 percet tornásznék ( Pilates+ aerobic ) és 30 percet gyalogolok naponta+ karerősitő gyakorlatokat is végeznék. Szerintetek mit fogok ezzel az edzéstervvel és diétával elérni ? És nyárra jó testem lesz ?
15/L, 158 cm 58kg
A kalóriamennyiséggel valószínűleg nincs gond, de azért a vacsorához ehetnél fehréjét (húst, túrót, tojásfehréjét).
Az edzés jó lesz, a gyaloglás legyen gyors, izzasztó.
Egyetértek az előttem szólóval, én annyit tanácsolnék még, hogy a reggelidnél próbáld meg kiiktatni a tejet és más fehérjével pótolni (mondjuk joghurt)
Az edzést próbáld meg reggelre rakni, mert fogyás szempontjából a reggeli órák ideálisabbak, míg izomépítésnél délután ajánlott edzeni.
Nyárra biztos bomba alakod lesz, csak kitartásod legyen hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!