Jelenlévők közül, kinek sikerült már lefogyni, hány kilót és mennyi idő alatt?
5 hónap alatt 10 kg-t (de volt benne két súlytartós szünet, az egyik 6 hét, a másik 2 hét, szóval voltaképp 3 hónap "nettó". Az első szünet a karácsonyi időszak + családi ünnepek miatt volt, a második azért, mert csökkent a fogyásom üteme)
A sportolást nem tudtam beiktatni - próbáltam, de az lett a vége, hogy már a reggeli kelést is halogattam, csak hogy ne kelljen:(
Nem vezettem be drasztikus változtatásokat az étrendemben sem:
- elhagytam a pékárut (szinte teljesen)
- megtanultam, hogy éljek 2 hétig egy szobában ugyanazzal a felbontott tábla csokoládéval:), míg korábban legfeljebb 2 napig tartott ugyanennyi
- főtt ételekben ugyanazt eszem, mint korábban, csak kisebb adagokban
- van heti egy csaló napom
- heti fogyás: egyenletes, heti 0,4-0,7 kg
Nekem. 116-rol 63-ra. Mondjuk kihangsulyozom, hogy en betegseg miatt hiztam ekkorara, es minden erokifejtestol el voltam tiltva 2 evre elotte fitnessversenyzo voltam, tehat tisztaban voltam az etrenddel es a mozgasformak funkioival.
Reggeli: feherjepor+zabpehely, utana 3 orankent(igen este 6 utan is) kis adagokban magas feherjetartalmu etkezes.
A tulsuly miatt szedtem izuletvedot is.
Aerob edzesek izomcsoportokra bontva: hetfo-kar, kedd-has, csut: lab, fenek, szombat: hat, vall. (Ezek az izomzat visszaepiteseert, alakformalasert)
Az allokepessegem, tudokapacitasom javitasaert kardio edzesek: kezdetben seta/kocogas, kesobb futas, valamint uszas, biciklizes, ugrokotelezes. Ezeket minden nap, valtogatva, kedv szerint.
Boseges folyadekfogyasztas.(viz! nem tea, udito stb.)
Ugy 10 honap alatt ertem el egy a regihez kozelito alakot, de ugye a tokeletesitese meg sok ido tellik, hiszen 15 ev munkaja volt benne.
A fent leirtak, amugy nem a versenyzoetrend, hanem az alap, szakertok altal mindenkinek javasolt dietasetrend, alapedzessel.
8 hónap alatt - 60 kg.
Turbó diéta, kalóriadeficit, napi szintű mozgás, torna.
Plusz kollagén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!