Életmódváltásotok sikerült? Mennyi idő alatt? Miben változott az életmódotok?
Sikerült, fenntartottam öt évig. Elkezdtem a húsok mellé nyers zöldséget és gyümölcsöt enni, és rájöttem, hogy jobban érzem magam, mintha zsemle lenne a köretem. (Kolis voltam...) Onnantól kezdve folyton almára éheztem. Mindenhova vittem magammal almát. Eleinte nem mondtam le semmiről, inkább kísérleteztem, hogy mi lehet még jó... Ettem sok mandulát például. Azután az ízérzékelésem annyira kiélesedett, hogy a bolti csokik nagyrészét émelyítően édesnek, és cukorízűnek éreztem. Azóta főleg csak étcsokit eszek.
A végkicsengése az volt az egésznek, hogy megtanultam értelmes főzni, és azt, hogy figyeljek arra, hogy a szervezetemnek mikor miből van hiánya. Mivel alapvetően rosszul táplálkoztam egészen addig - egyoldalúan, súlyos hiányokkal, amiktől folyton éhesnek éreztem magam, de a nehéz ételektől emésztési zavaraim voltak -, az életmódváltástól nagyon megkönnyebbültem, és a kilók kb. leugrottak rólam. 110 kilóról 85-re fogytam le januártól augusztusig. (Eleinte nagyon gyors volt, később kicsit stagnált.) Több energiám is volt, ezért motiváltabb voltam edzeni.
Én évek óta sportolok,de a kajám nem volt rendben.
Két hónapja nem eszek kenyeret,tésztát,nem zabálom magam kipukkadásig,sokkal jobban érzem magam.
Én a péksütemények 90%-ról mondtam le, nagyon meglepett, de egyáltalán nem hiányzik.
Általánosságban pedig kisebb adagokat eszem.
Mivel ez két kis változtatás volt, nem volt benne fokozatosság, egyik napról a másikra. Nem változott gyökeresen sem az életmódom, sem a közérzetem, de lassan lemennek a plusz kilók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!