Mit (t) egyek, hogy lefogyjak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 162 cm, 63 kg. Nyár közepéig leszeretnék adni kb 10-13 kg-ot.
Tudtok mondani kajákat amivel sikerülne ez?
Már kb 1 hete elkezdtem és eddig azt ettem ami itthon volt, kevesebb mennyiségben és picit egészségesebben..
Az edzés:
napi 2x edzés + 60-100 gugolás (ma pl 70 volt
nagyon leszeretnék fogyni addig, szóval kérlek írjatok pár dolgot.
köszi:)
2015. ápr. 2. 18:10
1/4 anonim válasza:
Inkább vmi izzasztóbb, pörgősebb mozgást végezz, ezek a guggolások, felülelések formálnak, de lassabban fogsz fogyni, s az ÉZKEZÉSRE figyelj oda nagyon, mert össze-vissza zabálás mellett 1000 guggolást is csinálhatsz naponta mindhiába! Elsősorban kerüld a lisztet és cukrot tartalmazó ételeket!
Bocsi, ha csodamódszert tartalmazó tanácsra számítottal.... De olyan nincs...
2/4 anonim válasza:
Ha 70 guggolast megcsinalsz egy szusszra, most megsugom, hogy az nem szabalyos guggolas volt. Szivesen segitek. Irj privatot.
3/4 A kérdező kommentje:
de a guggolás mellett csináltam ma reggeli után egy fél órás (15 perc hasra + egy 8 perces) edzést és most, este is annyit (23 perc kardió és 5 perc hasizom gyakorlatok).
2015. ápr. 2. 20:48
4/4 anonim válasza:
Az izomerosito gyakorlatok ismetlesszamra merjuk, nem idore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!