Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, elolvasnátok?

Fogyni szeretnék, elolvasnátok?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok 180 cm és 90 kg. 2 napja kezdtem el a fogyókúrát/diétát, ami abból áll, hogy 2-3 óránként eszek fél szelet kenyeret, esetleg almát. Eszek zsírok ételeket is, de a korábbinak kb. a felét, fél szelet kenyérrel... Arra lennék kíváncsi, hogy ez hatásos lehet -e. A válaszokat előre is köszönöm!
2010. febr. 18. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
ne egyél kenyeret, akenyér hízlal legjobban, egyél inkább gyümölcsöt helyette
2010. febr. 18. 15:36
 2/7 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok szakértő, viszont rengeteget fogyóztam már én is életemben. Úgy gondolom, hogy ha csökkented az elfogyasztott étel mennyiségét, akkor attól már fogyni fogsz. Nem kell lemondani arról amit szeretsz, ha tényleg a felét fogyasztod a korábbinál, akkor biztos hogy fogsz eredményt elérni. Persze arra is ügyelj, hogy mit mikor eszel, de gondolom ezt nem kell külön részletezni...:D Fiatal srác vagy, így azt gondolom, hogy inkább a mozgásra állj rá, ne a koplalásra...:) Sok sikert és kitartást!
2010. febr. 18. 15:39
 3/7 anonim válasza:
SPORT! ha nincs idöd eljárni rendszeresen sportolni akkor járj el hétvégén haverjaiddal focizni futni mindjárt itt a tavasz!
2010. febr. 18. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:

NEm tudom, ezt a módszer hol olvastad vagy hogy találtad ki... Ráadásul gondolom, ezt fehér kenyérrel műveled...

Fogyókúra esetén a kenyér ilyen fogyasztása kifejezetten tilos. Kizárólag reggel lehet (és kell) enni, és csak teljeskiőrlésűt vagy rozskenyeret lehet enni, nem túl nagy mennyiséget.

A fehér kenyérben semmi tápláló nincs, viszont állatira hízlal. A fogyókúra nem azt jelenti, hogy nem eszel semmit, amiben tápanyag van.

Reggeli: normális szendvics a fent említett kenyérből, sonkával, sajttal, sok paradicsommal, paprikával, salátával.

Tízórai: natúr joghurt (a gyümölcsöset cukrozzák), alma

Ebéd: csirke vagy hal, párolt zöldséggel vagy salátával. Lehet nagy adag, de kenyeret nem ehetsz.

Uzsonna: mint a tízórai, a gyümölcs nem lehet banán.

Vacsi: mint az ebéd, csak kisebb adag.

Amire nincs szükséged: semmire, amiben cukor van (elég a gyümölcs, amit megeszel), fehér lisztből készült cuccokra, kenyérre, tésztákra.

2010. febr. 18. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, és sport!!! Rendszeresen!
2010. febr. 18. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
20 évesen nem kéne fogyózni, ezzel nem jön vissza az önbizalmad. Sztem az adataid normálisak! Sport gyerekek SPORT! Küzdősport mondjuk ;)
2010. febr. 18. 15:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2010. febr. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!