HÍZÁSHOZ tudnátok írni étrendet?
Elnézést a rosz topikert de ezt olvassák a legtöbben...
Szóval 17 éves lány vagyok, 168 cm és 2 évvel ezelőtt 95 kg voltam. Egészségesen, sporttal fogytam le 57kg-ra, amikor kezdett feltűnni, hogy már nem os igazán eszem, de a sulyom csökken.... A Szüleim nagyon aggódnak, sokat veszekszünk, mivel Mostmár csak 53-54kg körül mozgok. Hogy tudnék visszamenni 56kg-ra??? Előre is köszönöm!
ne hízni akarj, mert az nem jó
hanem étkezz egészségesen, rendszeresen
Ha normálisan eszel, edzel, akkor fizikailag itt leszel ebben a világban (lesz tested, működni fog stb.)
Ha nem eszel, akkor szép lassan 'elhalványulsz', eltűnsz. Ugye normálisabb esetben 80-100 évig ebben a testben ebben a világban léteznénk, amúgy.
Ha rosszul eszel, akkor kórosan hízhatsz, fogyhatsz, az sem jó a testünknek. Ugye milyen kényes ez? :)
Egyél kicsit többet.
Másokat agyonlőnek, téged pszichológussal fenyegetnek. Szeretném megjegyezni, hogy nem tudom átérezni a problémát de ez bizonyára az én empátiakészségem hiányosságára utal :)
"HÍZÁSHOZ tudnátok írni étrendet?"
"Hogy tudnék visszamenni 56 kg-ra?"
"Nem akarok magamra zsírt pakolni"
Pedig nekem úgy tűnik, hogy igen. De én a helyedben inkább izmot pakolnék magamra. Jobban is néz ki. De te tudod.
Hízáshoz nincs étrend, nagyon sokat kell enni, lehetőleg a napi kalóriaszükségletedet meghaladva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!